FLIGHT MODE

janni-deler-flight-modeIMG_0342
janni-deler-flight-modeIMG_0356
janni-deler-flight-modeIMG_0346
janni-deler-flight-modeIMG_0355

Time to fly, see u soon Monaco!

Dags att åka tillbaka till Monaco! Det ska bli så sjukt härligt… Dessa bilder är inte från nu dock, flyger ju ensam så har inte vågat fråga om någon kan fota. Kanske ni förstår! ;-) Jag kommer fram lite efter lunch och då ska jag packa upp och fixa iordning i lägenheten. Ska förbi banken också för att fixa det sista, så lite möten har jag idag iallafall. Ska bara njuta av att komma till solen igen, jag har haft seriösa cravings efter fint väder och de sista dagarna i Stockholm har varit riktigt tråkiga. Blir oinspirerad och orkar typ inte göra något, tänkte nästan banga min träning igår men tillslut sa jag till mig själv att det är bara göra det så kommer det kännas bättre efteråt. Det gjorde det ju såklart, som alltid. Nu sitter jag i luften och skriver det här, ganska sjukt att man kan vara uppkopplad på flygplan nowadays! Älskar det! Hörs när jag är framme, puss och kram <3

//Time to fly to Monaco! It will be so great to arrive there… These pics are not from today though, I’m flying alone and I haven’t had the courage to ask if someone can take photos. Guess you understand! ;-) I’ll arrive a bit after lunch and then I’m gonna unpack and organize in the apartment. Will pass by the bank too and sort the last things out, so I have a few meetings today anyway. Will just enjoy getting to the sun again, I’ve had serious cravings for nice weather and these past few days in Stockholm has been really bad. Get so uninspired and don’t have energy to do anything, almost wanted to bail my workout yesterday but I forced myself to go since I know it will feel better afterwards. It did of course, as always. Now I’m up in the air writing this, pretty sick that you can be connected on airplanes nowadays! Love it! Talk to you when I arrive, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “FLIGHT MODE”

 • Andy says:

  Flygplatser är skyddsobjekt och det råder faktiskt fotoförbud utomhus.
  Likaså är det förbjudet att ta bilder som visar säkerhetskontrollen för den som undrar.

 • Julia says:

  Härliga bilder! Ser nästan ut att tagits för väldigt länge sen? :)

  • janni says:

   Haha, ja det är ett tag sedan men hittade de på datorn så tyckte de passade :-) Kram!

 • Holly says:

  Åh vad härligt!! Vart är byxorna ifrån? Supersnygga och ser jättesköna ut haha :)

  • janni says:

   Köpte ett set med byxorna och tröjan på marknaden i Spanien, men det är läängesen… Supersköna iallafall! :-) Stor kram!

 • ISA says:

  haha nu kom jag att tänka på när jag skulle flyga ensam till LA förra året, då bad jag en medpassagerare fota mig till instagram när jag stod och skulle gå på planet. borde jag skämmas? haha. Till mitt försvar kan jag säga att vi pratade hela vägen i kön och vid incheckningen så vi var liiite kompisar ;)

  • janni says:

   Nej men gud, klart man ska om man vågar! Hittade dock ingen buddy så tror det hade blivit stelt om jag frågade någon… ;-) Kram!

 • Anna says:

  Så härligt att ha internet på flygplan! ha en bra resa :D

 • Mari says:

  Hoppas du får det bra =)

 • greta says:

  var är skorna ifrån? o hur lång är du? :-) sååå snyggt med sådana skor men jag är 171 så känner att ja skulle bli lite lång till vardags med sådana…

  • janni says:

   De är gamla från Bershka! :-) Jag är 170 så bara 1cm kortare, känner mig inte alls för lång i såna skor hehe. Älskar ju svinhöga klackar däremot så gillar att vara lång! ;-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.