DREAM BRUNCH

janni-deler-dream-brunchDSC_6704
janni-deler-dream-brunchDSC_6703
janni-deler-dream-brunchDSC_6710
janni-deler-dream-brunchDSC_6708

Our beautiful brunch yesterday, really proud over my fruit plate…

Såhär mysigt hade vi det igår, man äter ju med ögat också. ;-) Söndagsmys deluxe! Jag mötte upp Alex så gick vi och handlade ingredienser till gamla hederliga scones (som jag inte ätit på evigheter!) och massa frukt. Alex stod för scones och jag fixade fruktfatet, alltså hur vackert blev det inte? Väldigt stolt! :-) Snackade ikapp som två kacklande hönor och hade det så himla mysigt, varje gång vi hänger så blir jag så pepp på livet och känner att vi borde hänga oftare… Haha! Väldigt imponerande och sjukt driven tjej, älskar att ha såna människor omkring mig så är glad att jag lärt känna Allie (som jag oftast kallar henne). Matbloggandet fortsätter här, men imorgon drar jag till Monaco så hoppas på massa sol så jag kan fota lite fina bilder i roligare ljus än här hemma. Ska faktiskt sova där en natt själv imorgon, första gången men lika bra att öva nu inför flytten. Jon kommer på onsdag eftermiddag. Dags att packa och käka lite, ska laga bönpasta och ärt-sås, det är allt jag har hemma så får se hur resultatet blir. PUSS på er <3

//This is how cozy we had it yesterday, you eat with your eyes too. ;-) Sunday chill deluxe! I met up with Alex and we went to buy ingredients to classic scones (that I haven’t had in ages!) and lots of fruit. Alex made the scones and I made the fruit plate, and how beautiful isn’t it? Very proud! :-) Talked about everything non stop and it was so nice to spend time with her, every time we hang out I get so stoked on life and feel that we should hang out more often… Haha! Very impressed by her and she’s so driven, love to have that kind of people around me and I’m so glad I got to know Allie (as I usually call her). Food-blogging continues here, but tomorrow I’m heading to Monaco so I’m hoping for lots of sun so I can take some nice pictures in better light than here. Will actually sleep one night there on my own, first time ever but it’s good to practice before I move. Jon will arrive wednesday afternoon. Time to pack and eat something, will make bean pasta with pea-sauce, it’s all I have at home right now so we’ll see the result. HUGS babes <3

24 reaktioner på “DREAM BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.