WHITE SUIT

janni-deler-white-suitDSC_6886-Redigera
janni-deler-white-suitDSC_6894-Redigera
janni-deler-white-suitDSC_6923-Redigera
janni-deler-white-suitDSC_6892-Redigera
janni-deler-white-suitDSC_6915-Redigera
janni-deler-white-suitDSC_6934-Redigera
janni-deler-white-suitDSC_6948-Redigera

RayBan glasses/ Make Way (bubbleroom) suit/ Gina Tricot top/ Phillip Lim bag/ Senso shoes

Dagens look, en helvit kostym! Gillar kostymer i lite olika färger, just nu har jag svart, blå, vit och rosa. Skulle kunna tänka mig en gul eller orange också. ;-) Hittade ett ställe på vägen hem från Menton som hade massa palm-stubbar liggandes, så var ju tvungen att stanna och fota lite. Vi åkte till Menton som ligger ca 15 minuter från Monaco för att kolla golv och käka lunch, efter det trillade vi in på en grym möbelbutik som vi fastnade i läänge. Älskar när man hittar butiker med grymma saker till ett bra pris, inredning är ju inte direkt gratis annars. Imorgon ska vi nog fortsätta och leta lite andra butiker, har hört att Nice ska ha ett bra utbud. :-) Vi skulle ut på date-middag bara Jon och jag ikväll, vi ville till en restaurang men dom öppnade så sent så vi knatade till en annan, som tydligen öppnade sent också… Så en mysig date blev till en bar-meny på hotellet nedanför, vi har för hungriga för att vänta haha! Nu ska vi fortsätta date-night med film och mys. Hoppas ni har en mysig kväll babes, puss <3

//Today’s look, an all white suit! I like suits in different colours, right now I have black, blue, white and pink. Want to find a yellow or an orange too. ;-) Found a place on our way back from Menton that had lots of palm stumps laying around, so I had to stop and shoot some pics. We went to Menton today which is about 15 minutes from Monaco to look at floors and have lunch, after that we ended up in a furniture store and got stuck there for a pretty long time. Love when you find great stores with good prices, interior isn’t really cheap usually. Tomorrow I think we’re continuing our furniture shopping, heard Nice have a lot of good places. :-) We were planning to go out for a date-night just Jon and me, we wanted to go to this one restaurant but they opened so late so we walked to another, that apparently opened late to… So a cozy date night ended up with a bar-menu at the hotel next to us, we were too hungry to wait haha! Now we’re gonna continue our date night with a movie and chill. Hope you have a cozy night babes, hugs <3

36 reaktioner på “WHITE SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.