Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:49 | January 27, 2016

TAP TAP

janni-deler-cushionfoundation-lorealDSC_6728 janni-deler-cushionfoundation-lorealDSC_6719 janni-deler-cushionfoundation-lorealDSC_6741 janni-deler-cushionfoundation-lorealDSC_6758 copy janni-deler-cushionfoundation-lorealDSC_6732 janni-deler-cushionfoundation-lorealDSC_6748

Easy steps to use the L’Oréal Paris Cushion Foundation.

Tänkte skriva lite mer om samarbetet jag gör med L’Oréal Paris och visa produkten lite mer ingående. Nu har jag testat Nude Magique Cushion Foundation hemma, jag testade den när vi spelade in också såklart men nu har jag fotat steg för steg. :-) Den är väldigt enkel så det är inte så många steg, jag gillar ju när det inte är så knepigt när det kommer till smink. Eyeliner med vinge till exempel orkar jag knappt ens försöka mig på, ibland funkar det och ibland inte alls… ;-) Anyway, den här applicerar jag med den lilla “padden” man får med, duttar lite i foundation och sen duttar jag på i ansiktet. Det är inte svårare än så! Jag tar ganska lite, ett lager över hela ansiktet men vill man ha mer täckande så tar man bara mera så fylls det på. Det gör ju väldigt stor skillnad på bild om man har foundation eller inte så jag har faktiskt börjar använda det oftare nu, speciellt när man inte varit i solen på ett tag och känner sig lite grå. Då gillar jag de som inte känns som en kaka i facet och det gör inte den här, så det gillas! Vill ni se film-versionen hur jag applicerar den kan ni se det nedan. :-) Puss hjärtan, ska försöka posta mer smink här då ni är många som frågat. <3

//I thought I should write something more about the collab I do with L’Oréal Paris and show you the product a bit more. Now I’ve tried the Nude Magique Cushion Foundation at home, of course I tried it on set too but now I’ve taken photos step by step. :-) It’s very easy to use so there’s not many steps, I like when it’s not too tricky when it comes to make up. Eyeliner with a wing for example is something I barely even try to do, sometimes it works and sometimes not… ;-) Anyway, this one I apply with the little pad you get, tap it in some foundation and then tap on to my face. It’s not harder that that! I use just a little of the product, one layer on the face but if you want to cover more you just add more. It actually makes a huge difference if you wear foundation when you’re taking photos so I’ve started to use it more often, especially when you haven’t been in the sun for a while and feel a bit grey. I like those that doesn’t feel like a cake on your face and this one doesn’t, so I like that! If you want to see the video-version how I apply it you can see that below. :-) Hugs loves, I’m gonna try to post more about make up since many of you have asked for it. <3


13 kommentarer13 kommentarer om “TAP TAP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You are so beautiful!!!

  Reply
 • Den är sjukt bra! Jag har en som heter vanilia (eller om det var Rose vanilia) – 03 iaf!
  :D

  Reply
 • Your makeup looks flawless!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • janni, vart är dina leggings du har på dig nu ifrån?

  Reply
 • Gamla från Gina Tricot, lite tjockare material! :-) Kram!

  Reply
 • You are beautiful Janni! Congratulations for the collaboration with L’oréal, I am so happy for you :-)

  Could you maybe tell me where the picture in the background is from? Or where to shop (online) for cool pictures?

  Keep on going, your blog is amazing <3

  Reply
 • Thanks babe, makes me happy! <3 It's from Sealoe.se :-) Xx

  Reply
 • I dislike pads. Its not hygienic in my opinion. I rather apply make up etc with brushes.

  Reply
 • Maybe so, but I think it’s easy to use and also easy to bring without having to bring extra brushes. ;-) Xx

  Reply
 • Du passar så otroligt bra i håret som du har på bilderna :D Kul med fler sminkinlägg!

  Reply
 • Hejsan! Snabb fråga, vart har du köpt den sjalen du har på bilden?? Supersnygg! Har letat runt efter en sån men hittar ingen. Tacksam för svar:-)

  Reply
 • Från Lindex, några månader sedan men kanske finns kvar! :-) Kram!

  Reply
 • Just sådana här foundations har funnits rätt länge i Sydkorea, “Cushion foundations/BB cushions”. De är super populära, med märken som Laneige, Hera och Etude House.

  Reply