BASICS

janni-deler-basicsDSC_7076
janni-deler-basicsDSC_7104
janni-deler-basicsDSC_7142
janni-deler-basicsDSC_7126
janni-deler-basicsDSC_7110 copy
janni-deler-basicsDSC_7059
janni-deler-basicsDSC_7131
janni-deler-basicsDSC_7121

RayBan glasses/ SanneAlexandra blazer (here!)/ Levis Jeans/ Savas Milano bag (here!)/ Nelly shoes (old)

God morgon hjärtan! Kul att fota lite outfits igen, har saknat det. :-) Eller jag har nog mest saknat att klä på mig lite vanliga kläder igen och inte tjocktröja på tjocktröja och slask-vänliga skor. Körde på en väldigt basic look igår, slitna jeans, en gammal vit tisha och kavaj. Halv-klackar så jag kunde gå i de hela dagen, vi virrade ju runt en del i olika butiker vilket var superkul. Jag hittade ju en butik jag älskade och vissa fick jag inte alls feeling för, Jon sa att jag ganska snabbt bestämmer mig och gillar jag det inte så kollar jag inte ens runt. Kan stämma, gäller nog klädbutiker också. Får jag ingen feeling går jag hellre därifrån, haha! Nu ska jag svida om och dra ut och köra ett träningspass vid stranden, lite molnigt nu så lika bra att passa på. Efter det – mer möbelbutiker och fix! Happy friday babes, hörs sen <3

//Good morning loves! Fun to shoot some outfits again, I’ve missed it. :-) Well I guess I’ve mostly missed wearing normal clothes again and not just sweater over another sweater and slush-friendly shoes. Went for a very basic look yesterday, ripped jeans, an old tee and blazer. Half-heels so I could walk around in them all day, we were going around in several different stores which was so much fun. I found a store I really loved and some I really didn’t get a feeling for, Jon said that I decide pretty quickly and if I don’t like it I barely look around. Sounds true, guess that’s how it is for clothing stores too. If I don’t get a feeling I’d rather leave, haha! Time to get dressed for a workout by the beach, it’s a bit cloudy at the moment so I should get on it. After that – more furniture shopping and fix! Happy friday babes, talk later <3

23 reaktioner på “BASICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.