MENTON

janni-deler-mentonDSC_6837
janni-deler-mentonDSC_6833
janni-deler-mentonDSC_6830
janni-deler-mentonDSC_6840

Cloudy but beautiful in Menton, and a not so tasty lunch…

Igår åkte vi ju en sväng till Menton, har aldrig varit där innan men det kan nog vara mysigt på sommaren. :-) Nu var det lite dött, men stranden såg superfin ut. Vi valde en restaurang som låg precis vid vattnet, beställde in en varsin sallad med ost, avokado, ägg osv så jag såg framför mig en riktigt smarrig sallad… När den kom in var jag lite besviken, haha! Sa till Jon att vi skulle åka hem och äta varmrätt. ;-) På vissa ställen är det lätt att äta vegetariskt medan på andra ställen är det lite svårare, iallafall om man vill bli mätt och inte är ett stort fan av pastarätter. Anyway, en mysig liten utflykt! Vi kom precis hem efter en heldag på stan, har köpt ny soffa, säng och lite annat smått och gott som kommer levereras närmsta veckorna. SÅ peppad nu! Ska visa er hur vi bor så fort det är klart, kanske fotar lite före/efter bilder också. Puss babes, dags för coffee <3

//Yesterday we went for a tour to Menton, never been there before but I guess it’s cozy during summer. :-) It was a bit dead right now, but the beach looked beautiful. We chose a restaurant right by the beach, ordered some salads with cheese, avocado, eggs etc so I imagined a really tasty salad… When it came in I got a bit disappointed, haha! Said to Jon that we should go home for a main course. ;-) In some places it’s easy to eat vegetarian and some places a bit harder, especially if you want to get full and don’t like pasta dishes too much. Anyway, a cozy little getaway! We just got back home after a full on day around town, we bought a new couch, bed and some other fun things that will be delivered in the next few weeks. SO excited right now! Will show you how we live here as soon as it’s done, maybe I’ll shoot some before/after pics too. Hugs babes, time for coffee <3

22 reaktioner på “MENTON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.