COOKIES N’ MILK

janni-deler-cookies-milkDSC_7162-2
janni-deler-cookies-milkDSC_7165-2-Redigera
janni-deler-cookies-milkDSC_7161-2

Oreos and coffee with lots of milk… Friday snack!

Den här dagen blev inte riktigt som planerat, tyvärr. Jon vaknade till och sa att han mådde konstigt, så jag drog ner till stranden och körde ett pass all by myself. När jag kom tillbaka så låg han i sängen och hade feber, stackaren. :-( Så idag har han bara sovit och mått dåligt, så jag har bara hängt med honom här hemma och kramat på honom och hämtat vatten. Typ. Smet ut en sväng för att köpa lite mjölk och då slank det med ett paket oreos, brukar aldrig vara sugen på kakor och sånt (oftast choklad) men när man är hemma en hel dag är det lätt att bli rastlös och sugen på nåt gott. Så – det fick bli kaffe med massa mjölk och kakor, var ju tvungen att smaka så dom var ätbara innan jag gav dom till min lilla sjukling. ;-) Nu ska jag slå på någon serie och mysa – lugn fredag med andra ord. Puss hjärtan <3

//This day didn’t really go as planned, unfortunately. Jon woke up and said he felt weird, so I went down to the beach to do a workout all by myself. When I got back he was laying in bed and had a fever, poor guy. :-( So today he’s just been sleeping and feeling bad, I’ve been spending the day with him giving out hugs and got water. Kinda. Snuck out to buy some milk and a package of oreos ended up in the bag, usually I never crave cookies and stuff (most likely chocolate) but when you spend the entire day at home it’s easy to get restless and feel like you wanna eat something sweet. So – I had coffee with lots of milk and cookies, had to try them so they tasted good before I gave them to my sick bf. ;-) Time to play another tv-serie and chill – calm friday in other words. Hugs loves <3

10 reaktioner på “COOKIES N’ MILK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.