SHIRT N’ SNEAKERS

janni-deler-shirt-sneakersDSC_7231
janni-deler-shirt-sneakersDSC_7196
janni-deler-shirt-sneakersDSC_7251
janni-deler-shirt-sneakersDSC_7212
janni-deler-shirt-sneakersDSC_7238 copy
janni-deler-shirt-sneakersDSC_7200

RayBan glasses/ Rails LA shirt/ Gina Tricot jeans/ Céline bag/ Senso shoes

God morgon på er! Hur mår ni? :D Vi vaknade nyss, min hals är fortfarande lite halvkrasslig… Typiskt, trodde det skulle gå över! Har bara haft ont två dagar men iallafall, vill vara hundra procent frisk. ;-) Här är min look från igår, väldigt avslappnad med världens skönaste skjorta och slitna jeans. Mysig lördag eller söndagslook helt enkelt! Jag låg och funderade igår när jag skulle sova och tror jag kom på ett nytt sätt att möblera här i lägenheten. Vill bara få hit alla möbler nu och fixa golvet så vi kan börja fixa! Längtar tills jag kan åka och köpa småfix såsom kaktusar, ljus och annat smått och gott. :-) Idag har vi inga planer, jag röstar för en mysig lunch och kanske en massage… Vi får se helt enkelt! Hörs senare hjärtan, puss <3

//Good morning guys! How are you? :D We just woke up, my throat is still sore… Sucks, I thought it would go away! Just had it for two days though but still, want to feel a hundred procent. ;-) Here’s my look from yesterday, very relaxed with the comfiest shirt and ripped jeans. Chill saturday or sunday look! When I was about to sleep yesterday I was thinking and I think I figured out a new way to furnish the apartment. Just want to get all the furnitures here now and get the floor done so we can start! Just want to go and buy all the small things like cactuses, candles and so on. :-) Today we don’t have any plans, I vote for a nice lunch and maybe a massage… Guess we’ll see! Talk later loves, hugs <3

18 reaktioner på “SHIRT N’ SNEAKERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.