Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:17 | January 31, 2016

SPECIAL TRAINING

janni-deler-training-headDSC_7358 janni-deler-training-headDSC_7333 janni-deler-training-headDSC_7356Some of my favourite things to do combined with skiing, read more HERE!

Lite träning kommer här, och inte vad som helst utan mina tips för träning innan och efter skidåkning. :-) Jag är ju ambassadör för Head, så jag fick ge mina bästa tips inför just skidåkning och långa dagar i backen! Jag har ju inte fått åka så mycket skidor i år, men förhoppningsvis ska jag iväg snart för att åka lite igen. För att orka med skidåkning behöver man ju träna lite innan och inte bara när man är i backen, jag behöver det iallafall för att orka åka i den farten jag gillar. ;-) Huvudstående har väl egentligen inte så mycket med träning att göra, men det är ett sjukt skönt sätt att rensa skallen på. :-) Stretching är viktigt för mig, speciellt när man åker skidor… Ni kan läsa mina topp tre tips HÄR! Nu vill jag bli frisk i halsen så jag kan träna igen, vågar inte köra när jag har ont i halsen men så fort det känns bättre är det jag som kör ett pass. Har kommit in i sånt skönt flow nu! Hoppas ni blev lite träningssugna, lägger in filmen vi gjorde tillsammans med Head också så kanske ni får lite feeling. Puss <3

//Some training again, and not any training but my best tips for training before and after skiing. :-) I’m an ambassador for Head, so they asked me for my best tips for skiing and long days on the slope! I haven’t really done much skiing this year, but hopefully I’m going again soon to ski some more. To have the energy to ski you need to do some training before it and not just when you’re in the slope, at least I need it to get through the day in the speed I like. ;-) Head stand isn’t really lots of training, but it’s a great way to clean your head. :-) Stretching is really important to me, especially when it comes to skiing… You can read my top three tips HERE! Now I just want to get healthy again so I can workout, don’t want to do it when I have a sore throat but as soon as it feels better I’m gonna go for a session. I’m in such a good flow at the moment! Hope you guys feel like training now, below is a movie we did together with Head that may give you some more feeling. Hugs <3


7 kommentarer



7 kommentarer om “SPECIAL TRAINING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • wow, you’re really sporty! That looks awesome!
  xx
  http://www.thefashionplaybook.de

  Reply
 • Wow simply amazing!
  You’re so talented!

  Kisses,
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

  Reply
 • Mycket sand i håret efter de där bilderna? ? Hoppas du frisknar till helt snart!

  Reply
 • Haha, faktiskt inte! Det är små stenar så dom fastnar inte lika lätt ;-) Kram!

  Reply
 • Hej Janni och tack för en grymt bra blog!!
  Skulle du snälla kunna svara på hur man kan hålla sig till hälsosam mat även när man är och skidar i alperna? Hur gör du för att även i backarna äta hälsosam och bra mat?
  Tacksam för svar:)
  PS du är så vacker och verkar så trevlig!
  Ha det bra:)

  Reply
 • Hej söta! Jaa du, det är faktiskt ganska svårt… Haha! Det brukar inte vara bra mat i backen direkt. ;-) Men – jag brukar tänka att man äter det som finns och försöker göra bra val. Jag blir alltid sjukt hungrig av skidåkning så brukar äta exakt det jag är sugen på. Kommer vara intressant att vara där some vegetarian, känns som det kan bli ett problem hehe. Kram och tack fina! <3

  Reply
 • That view would definetly motivate me to work out harder!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

  Reply