SPECIAL TRAINING

janni-deler-training-headDSC_7358
janni-deler-training-headDSC_7333
janni-deler-training-headDSC_7356
Some of my favourite things to do combined with skiing, read more HERE!

Lite träning kommer här, och inte vad som helst utan mina tips för träning innan och efter skidåkning. :-) Jag är ju ambassadör för Head, så jag fick ge mina bästa tips inför just skidåkning och långa dagar i backen! Jag har ju inte fått åka så mycket skidor i år, men förhoppningsvis ska jag iväg snart för att åka lite igen. För att orka med skidåkning behöver man ju träna lite innan och inte bara när man är i backen, jag behöver det iallafall för att orka åka i den farten jag gillar. ;-) Huvudstående har väl egentligen inte så mycket med träning att göra, men det är ett sjukt skönt sätt att rensa skallen på. :-) Stretching är viktigt för mig, speciellt när man åker skidor… Ni kan läsa mina topp tre tips HÄR! Nu vill jag bli frisk i halsen så jag kan träna igen, vågar inte köra när jag har ont i halsen men så fort det känns bättre är det jag som kör ett pass. Har kommit in i sånt skönt flow nu! Hoppas ni blev lite träningssugna, lägger in filmen vi gjorde tillsammans med Head också så kanske ni får lite feeling. Puss <3

//Some training again, and not any training but my best tips for training before and after skiing. :-) I’m an ambassador for Head, so they asked me for my best tips for skiing and long days on the slope! I haven’t really done much skiing this year, but hopefully I’m going again soon to ski some more. To have the energy to ski you need to do some training before it and not just when you’re in the slope, at least I need it to get through the day in the speed I like. ;-) Head stand isn’t really lots of training, but it’s a great way to clean your head. :-) Stretching is really important to me, especially when it comes to skiing… You can read my top three tips HERE! Now I just want to get healthy again so I can workout, don’t want to do it when I have a sore throat but as soon as it feels better I’m gonna go for a session. I’m in such a good flow at the moment! Hope you guys feel like training now, below is a movie we did together with Head that may give you some more feeling. Hugs <3

7 reaktioner på “SPECIAL TRAINING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.