ST TROPEZ

janni-deler-st-tropezDSC_7256
janni-deler-st-tropezDSC_7190
janni-deler-st-tropezDSC_7269
janni-deler-st-tropezDSC_7266 copy
janni-deler-st-tropezDSC_7274
janni-deler-st-tropezDSC_7277
janni-deler-st-tropezDSC_7279
janni-deler-st-tropezDSC_7301

Saturday in St Tropez, such a nice day!

Härliga lördag! Gårdagen blev inte som planerad och samma sak gällde för idag, haha! När Jon kom upp på fötterna mådde han bättre, Allegra (en tjej som bor här) frågade om vi ville haka på till St Tropez över dagen så vi joinade. Vi blev ett roligt litet gäng som åkte och åt lunch på stranden, aah det var så varmt och skönt idag så jag är glad att vi åkte. Efter det åkte vi in till stan och strosade runt och letade crepes… Eftersom det inte är säsong där nu var det mesta stängt, det var ändå väldigt mysigt att bara gå runt och titta. Det är så många söta små gator och hus i härliga färger, blir ju så glad i kroppen av det. :-) Efter ett misslyckat crepe-försök så gick vi och tog en tarte tropézienne på ett av de ställena som ska vara bäst tydligen. Alldeles för söt för min smak, typ som en sockerbulle med vaniljkräm i och socker ovanpå. God men en tugga räckte! Efter det åkte vi hem och såg en magisk solnedgång, innan jag slocknade i bilen och vaknade i Monaco. Älskar såna bilresor, haha! Vet inte om vi stannar hemma ikväll eller går ut med gänget för middag, får se helt enkelt. Ha en skön kväll babes, kärlek <3

//Lovely saturday! Yesterday didn’t go as planned and the same for today, haha! When Jon finally went up he felt better, Allegra (a girl who lives here) asked if we wanted to join to St Tropez for the day so we joined. We were a fun group and went to have lunch on the beach, aah it was so warm and nice today so I’m glad we went. After that we went to town and walked around looking for crepes… Since it’s not really season there most of the stores were closed, but it was still nice to just walk around and look. There’s so many cute little streets and colourful houses, makes me happy. :-) After our fail-mission to find crepes we went for a tarte tropézienne at one of the places that were supposed to have the best ones. Way too sweet in my opinion, like a sugar bun with vanilla creme in it and sugar on top. Tasty but one bite was enough! After that we went home and saw this magical sunset, before I fell asleep in the car and woke up in Monaco. Love those kinds of car rides, haha! Don’t know if we’re staying in tonight or if we’re joining everyone for dinner, guess we’ll see. Have a great night babes, love <3

20 reaktioner på “ST TROPEZ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.