FLIGHT MODE

janni-deler-flight-modeDSC_7469-Redigera
janni-deler-flight-modeDSC_7476-Redigera
janni-deler-flight-modeDSC_7466-Redigera
janni-deler-flight-modeDSC_7478
janni-deler-flight-modeDSC_7481

Flight day – wearing Mr&Mrs jacket/ Old tee/ Gina Tricot jeans/ Céline bag/ Senso shoes

Touchdown Stockholm! Var inte så glad över att åka, ville bara stanna nåågra dagar till… Jag fick ännu mer ont i halsen så första stoppet på flygplatsen var en juice med massor av ingefära, hoppades på att det skulle hjälpa. Sov nästan hela resan och nu känns det som jag har feber, så himla typiskt! :-( Vi landade i ett regnigt Stockholm och skulle egentligen möta upp hela gänget för middag, men hoppar det ikväll. Blir hemmakväll och sova tidigt, hoppas på att jag får vakna frisk. Ska äta någon stark soppa till middag istället, har ni något tips som inte är för jobbigt att laga så hojta snabbt. ;-) Ha en skön kväll så hörs vi imorgon med förhoppningsvis mer energi. Kärlek <3

//Touchdown Stockholm! Wasn’t too happy to leave, would’ve wanted to stay just for a feew more days… My throat started to hurt even more so the first stop at the airport was a juice with tons of ginger, was hoping that it would work. Slept almost the entire way and now it feels like I have a fever, so that sucks! :-( We landed in a rainy Stockholm and was planning to meet up the crew for dinner, but we’re skipping that tonight. Will go for a night in and go to sleep early, hoping that I will wake up with energy. Will eat some kind of spicy soup for dinner instead, if you have any tips that’s not too hard to make let me know as soon as possible. ;-) Have a great night and I’ll talk to you tomorrow with hopefully some more energy. Love <3

47 reaktioner på “FLIGHT MODE”

 • Andy says:

  Att du och Jon bara orkar flänga omkring hela tiden. Jag blir restrött bara av att följa era bloggar.
  Men för mig som inte reser så är det trevligt att komma till så många intressanta platser utan att behöva lämna datorn.
  Blir trist om ni väljer att stanna i Monaco längre tid för då blir det inte så många nya bilder. Monaco är något begränsat om man så säger.

  • janni says:

   Hahaha, ja nu har det faktiskt varit ganska lugnt på resfronten. ;-) Ja Monaco är lite begränsat, men det finns massor av ställen runtomkring!

 • Sara says:

  So you’re a vegetarian who wears fur? Is there a particular reason that you have decided so? Or is your vegetarian diet mor for the environmental aspect? (I guess so?)

  • janni says:

   Hi sweetie! Yes, I mostly do it because of the environment, I saw the documentary Cowspiracy which shows how bad it is to eat meat for the environment, so that’s why I stopped. Hugs <3

   • Sara says:

    Fair enough. Everyone has their own reasoning, I am vegan for the Animal rights aspect. And nowadays they make awesome faux leather and faux fur luckily!

 • Anna says:

  Vad jobbigt :( krya på dig!

 • Johanna says:

  Ser riktigt smarrigt ut i alla fall! :) Krya på dig! :)

 • Julia says:

  Hoppas du mår bättre imorgon. :)

 • Andrea says:

  How come you’re not at Stockholm Fashion Week like all the other bloggers?

  • janni says:

   I’m going today, I decided to stay in Monaco for a few more days instead actually… Hehe, I will still be able to see some shows today! :-) Hugs! <3

 • Lenka says:

  Heyy ? for your throat try to drink hot tea made of ginger ? it always work for me ? I hope you will be better tomorrow ?

 • antonia says:

  i have been sick the last 2 days as well :( yesterday i felt so bad i didnt even wanted to click around the internet or watch a movie. i just slept allll day. so i am glad you didnt blog so much yesterday so i dont have to catch up so much of your life haha. i hope you are feeling better by tomorrow. hugs and get well soon <3

  • janni says:

   Naaw, hope you feel better now babe <3 I didn't blog because I could feel that you weren't here to read it, so I wanted to make it easy for you. ;-) Hugs <3

 • I like your jacket, this fur hood is very nice…

 • L&A says:

  You’re looking beautiful anyways! Get well soon :)

  Xx
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

 • Jessica says:

  Awwe, I am so sorry you aren’t feeling well ! Travelling definitely does that though, those small airplanes enclosed with germs haha – so gross sounding. I am so jealous you got to stay in Monaco so long ! I am going to nice in May and am so excited to visit there again, it is gorgeous <3

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

  • janni says:

   I know, it’s the worst if you don’t feel a hundred procent… Always makes me sick! :-( Hope you will have an amazing stay in Nice, head over to Monaco for a day too! :D You will love it! Xx

 • Leta says:

  I love your jacket!

  Your daily inspiration and motivation on http://www.letucc.com

 • fati says:

  Så fin! <3

 • nin says:

  vegetarian but wearing FUR !!

  what the hell??

  • janni says:

   I’m a vegetarian because of the environment, but I usually don’t wear fur. Sometimes when i find a piece that I love I go for it anyway, I think everyone gets to decide on their own. Hugs!

   • Kristiana says:

    Hey Jani, sorry for bringing this comment up so late, but I’m currently catching up on your posts, as sometimes I don’t have time to check it every day. I just wanted to comment on you saying that everyone gets to decide on their own about buying fur. A personal choice is “should I wear the pink or the blue shoes today?”, not “should this animal die or stay alive?”. That is not a choice for US to make about someone else’s fate. It’s very cruel to wear real fur and it’s truly sad to see some of my favourite bloggers do it. Yes, leather is cruel too, but at least it’s a byproduct of the meat industry. Fur animals are bred specifically for their fur and you will find that many of them get their skin pulled off while they are alive, or if they are lucky they will get anally electrecuted before this process. Sick, isn’t it? I hope you think more about it in the future when you are thinking about a fur purchase, because nobody deserves to have their fur taken away from them. Hugs

 • Cierra Mais says:

  Such a cozy but cute airport outfit!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • Maika says:

  Well Janni, i just love ur blog and also u as a person. But sorry. I cant understand why do u wear a jacket like this and promote the absolute disgusting fur-industry. There is no excuse for that. Lots of people see u as a role model – please think about it:(

  • janni says:

   Hi sweetie, and thanks a lot! <3 I usually don't wear fur that often, but sometimes when I find pieces I love I go for it. I wear leather jackets, bags and so on which is pretty similar to fur, so I just feel that if I find something I love I buy it. Everyone gets to decide on their own, so if you don't want it you don't have to. Hope you understand my thoughts! Hugs!

  • Camilla says:

   Päls känns bara så himla hjärtlöst! Det är klart man reagerar när det är någon som har så många följare. Jag har inte heller någon förståelse för folk som säger men den är ju fin så då köper jag den. Alla får göra som de vill. ABSOLUT men det bidrar till en fruktansvärd marknad och djurplågeri. Hur man kan kolla på klippen hur de behandlar djur och flår dessa levande. FATTA SMÄRTAN, SKRÄCKEN OCH ALLT DÄRTILL!?!? Hur man kan kolla på det och sedan göra reklam för att bära päls är helt sjukt. Kan man se en söt liten nalle bli brutalt misshandlad och bära päls med gott samvete när det är totalt onödigt?!

 • Sasha says:

  What a great parka!
  xx
  SASHA

 • Angelique says:

  Hej! Jag brukar alltid bli inspirerad av dig då jag i princip gillar alla outfits du sätter ihop, men tyvärr inte denna :( Visst, alla får göra sina val, men djuret som blev dödat för att bli till ett klädesplagg, när fick det göra sitt val?…

  • janni says:

   Hej söta, och tack <3 Det har du helt rätt i, jag har päls väldigt sällan... Ibland hittar jag plagg jag älskar som har päls och då har jag valt att använda det. Kram <3

 • Therese Karlsson says:

  Jag måste säga att jag är så avundsjuk på dig som får vara på den där flygplatsen och Joe & The juice ofta för i somras så åt jag den godaste glutenfria smörgåsen i mitt liv just där hahaha. FUN FACT ?

 • Ebba Mikaela says:

  Vad heter modellen på jackan? :))

 • Frida says:

  Nu sjönk du verkligen i mina ögon. En vegetarian som bär PÄLS? Pälsindustrin är FRUKTANSVÄRD och eftersom du nu har gjort ett jättebra val i att inte äta kött, borde du verkligen överväga att inte bära päls!!!! Fy fan….

 • Elaine says:

  Hi Janni! Great post :-)
  I was wondering which size you’re wearing of those jeans, bc I want to get them, but I don’t know which size to order. I love them! :-)
  Thanks XXX

 • Mocca says:

  Hii

  Was wondering where tre clock is from???

Leave a Reply

Your email address will not be published.