SMOOTHIE BOWL

janni-deler-smoothie-bowlDSC_6674
janni-deler-smoothie-bowlDSC_6675

Fave breakfast at the moment – smoothie bowl with chia seeds and peanut butter

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bättre än igår men halsen svider… Undrar vad jag har åkt på, brukar aldrig hålla i sig så länge. Gjorde en god smoothie-bowl till frukost iallafall, min nya favorit. Man kan egentligen stoppa i vad som helst men jag kör på frysta hallon och blåbär, en banan, proteinpulver (brukar ta vanilj hampaprotein), mixa och toppa med chiafrön (här!) och en sked jordnötssmör (här!). :-) Älskar verkligen jordnötssmör, kan äta det direkt ur burken utan problem. En Fitnessguru-frulle helt enkelt, märks att jag är ambassadör haha! Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka samla kraft för dagen, det är ju Fashion Week här i Stockholm, har missat hela veckan så har några visningar jag ska på idag iallafall. Prioriterade att hänga i Monaco några dagar extra istället för Fashion Week, så idag vill jag gå och få lite inspiration! Hörs under dagen, kärlek <3

//Good morning loves! How are you? I feel better than yesterday but my throat is still hurting… Wonder what I got, it usually never stays this long. Made a tasty smoothie bowl for breakfast at least, my new favourite. You can add whatever you like actually but I usually go for frozen raspberries and blueberries, one banana, protein powder (usually go for vanilla hemp protein), mix it and top with chia seeds (here!) and a spoon of peanut butter (here!). :-) I really love peanut butter, can eat it straight from the jar without a problem. A Fitnessguru-breakfast, you can tell I’m an ambassador haha! Now I’m gonna make some coffee and try to get energy for the day, it’s Fashion Week here in Stockholm now, I’ve missed the entire week so I have a few shows to attend today. I chose to stay in Monaco for a few more days instead of Fashion Week, so today I wanna go and get some inspiration! Talk during the day, love <3

18 reaktioner på “SMOOTHIE BOWL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.