MILAN

janni-deler-milan-doumoDSC_7408
janni-deler-milan-doumoDSC_7422
janni-deler-milan-doumoDSC_7433
janni-deler-milan-doumoDSC_7414
janni-deler-milan-doumoDSC_7436
janni-deler-milan-doumoDSC_7454

Milan… Such a beautiful place!

God morgon hjärtan! Det blev utebliven bloggning igår, men vi hade det så himla härligt i Milano så vi kom tillbaka till Monaco vid halv ett på natten… Då var jag så trött så jag somnade direkt! :-) Nu fick jag se en helt annan sida av Milano, och jag gillar det massor! Så himla fint och mysigt. Vi kom fram ganska tidigt, gick runt på stan en stund, käkade en lunch och sen gick vi runt lite mer. Vi gick ju såklart förbi Doumo, den byggnaden är så vacker så man nästan inte tror den är på riktigt… Vi åkte upp till en bar och tog en liten aperitivo med den som utsikt, på vägen upp snurrade jag på the bull för att få lite tur. ;-) När vi suttit där och snackat ikapp mötte vi upp Allegras syster och några vänner för en till aperitivo (haha) och efter några timmar där köpte vi en familjepizza som vi åt innan vi hoppade in i bilen och åkte tillbaka. Jag älskar aperitivo-kulturen, man tar en drink och får in lite mat att snacksa på. Lång och underbar dag, det var skönt att krypa ner i en uppvärmd säng när jag kom hem. Kul med en liten girls-trip faktiskt, så glad över att ha träffat en superhärlig tjej som bor här. Nu ska jag börja packa ihop här, vi åker till Stockholm idag men jag måste erkänna att jag gärna hade stannat här. Hörs sen babes, kärlek <3

//Good morning loves! Bad blogging here yesterday, but we had such a nice time in Milan so we got back to Monaco around 00.30… By then I was so tired so I fell asleep straight away! :-) Now I got to see a totally different side of Milan, and I like it a lot! So beautiful and cozy. We arrived pretty early, walked around town for a while, had lunch and then walked around some more. Of course we had to pass by Doumo, that building is just so beautiful that you almost can’t believe it’s real… We went to a bar for an aperitivo with that as a view, on the way up there I had to spin on the bull to get some luck. ;-) When we’d been there for a while and talked about everything and nothing we met up with Allegra’s sister and some friends for another aperitivo (haha) and after a few hours there we got a family pizza that we ate before we jumped back in the car and drove back. I love the aperitivo-culture, you have a drink and some food to snack on. Long and amazing day, it was so nice to go to bed when I got back. It was really fun with a girls-trip actually, so happy to have met a really nice girl that lives here. Time to start packing my bags, we’re going to Stockholm today but I have to admit that I really want to stay here for a few more days. Talk later babes, love <3

19 reaktioner på “MILAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.