PINK

janni-deler-pinkDSC_7540
janni-deler-pinkDSC_7573
janni-deler-pinkDSC_7602
janni-deler-pinkDSC_7558
janni-deler-pinkDSC_7587

Jacket and jeans from Mr&Mrs Italy/ Chiquelle top/ Phillip Lim bag/ Jennie Ellen shoes (here!)

God morgon babes! Tack för att ni höll tummarna, mår mycket bättre idag! ;-) Vaknade dock sjukt tidigt, Jon åkte vid 05.30 så vid kl 6 gav jag upp och gick upp och gjorde kaffe. Har alltid så svårt att somna om… Har fått massa jobb gjort iallafall, så det är skönt! Är galet hungrig redan, har ett frukostmöte snart så försöker hålla mig ett tag till. Här är iallafall min look från igår, får inte nog av den här väskan. Den piggar upp vilken outfit som helst. :-) Som ni säkert märkt är jag hooked på jeans senaste tiden, fastnade för de här med massa patches på. Lite roligare än vanliga jeans! Sol fick vi ju också, då är det alltid lite roligare att fota. Ska till Åre i helgen faktiskt, tänkte berätta lite mer om det sen för nu ska jag hoppa ur morgonrocken och klä på mig lite kläder och göra mig redo för frullee! Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! Thanks for keeping your fingers crossed, I feel much better today! ;-) Woke up super early though, Jon left around 5.30 so at 6 I gave up and made some coffee. Always have a hard time getting back to sleep… Got lots of work done at least, so that feels good! So hungry already, have a breakfast meeting so I’m trying to wait for just a few more minutes. Here’s my look from yesterday, can’t get enough of this bag. It makes any outfit more fun. :-) As you’ve probably noticed I’m totally hooked on denim lately, fell for these with the patches on. A bit more fun than regular jeans! We got some sun too, always more fun to take pictures. Will go to Åre this weekend actually, will tell you more about it later because now it’s time to get out of my robe and get dressed and head for some breakfaast! Talk later, kisses and hugs <3

21 reaktioner på “PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.