STHLM FW

janni-deler-sthlm-fwDSC_7658
janni-deler-sthlm-fwDSC_7608
janni-deler-sthlm-fwDSC_7628
janni-deler-sthlm-fwDSC_7634
janni-deler-sthlm-fwDSC_7639
janni-deler-sthlm-fwDSC_7643 copy
janni-deler-sthlm-fwDSC_7642
janni-deler-sthlm-fwDSC_7653

Fashion week – shows and a sunny Stockholm!

Första dagen för mig och sista dagen av Fashion Week här i Stockholm! Glad att jag fick en dag iallafall, började med brunch och sen gick jag på J. Linderberg som ni ser bilder från ovan. Så himla mycket fint, många sa att det var den bästa visningen på veckan så jag gissar att jag prickade in rätt. ;-) Mest svart och rött, väldigt fina detaljer och riktigt fina jackor. Fick lite fashion week-feeling men kände mig alldeles för hängig för att flänga runt på fler… Kul att träffa gänget och hänga en stund iallafall! Nu kollar jag och Jon lite Orange is the new black och har precis käkat middag, han skulle egentligen åka till Sälen idag men han stannar tills imorgonbitti. Wihoo! :-) Hoppas ni haft en fin dag och håll tummarna att jag vaknar 100% frisk imorgon. Kärlek <3

//First day for me and last day of Fashion Week here in Stockholm! Glad I got to see one day at least, started with brunch and then I went to J. Lindeberg that you can see above. So many nice pieces, I heard lots of people say it was the best show of the week so I guess I made it to the right one. ;-) Mostly black and red, really nice details and beautiful jackets. Got some fashion week-feeling but I felt too tired to walk around to more… Fun to meet the crew and hang out for a while at least! Now me and Jon are watching Orange is the new black and just had dinner, he was planning to leave to Sälen today but he’s staying until tomorrow morning. Wihoo! :-) Hope you guys had a great day and fingers crossed I feel a 100% good tomorrow. Love <3

17 reaktioner på “STHLM FW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.