FASHION BRUNCH

janni-deler-fashionweek-brunch-zalandoDSC_7490
janni-deler-fashionweek-brunch-zalandoDSC_7491
janni-deler-fashionweek-brunch-zalandoDSC_7515
janni-deler-fashionweek-brunch-zalandoDSC_7493 copy
janni-deler-fashionweek-brunch-zalandoDSC_7500
janni-deler-fashionweek-brunch-zalandoDSC_7497
janni-deler-fashionweek-brunch-zalandoDSC_7503
janni-deler-fashionweek-brunch-zalandoDSC_7494

Crazy good brunch yesterday, and some fashion at the same time.

Ser ni vilken dröm-brunch jag fick äta igår? Snacka om bra start på fashion week, som inte höll i sig så länge för mig men iallafall. ;-) Det var fina Elsa som hade bjudit in tillsammans med Zalando som sponsrade FW i år. Aah det var så gott… Fanns massor av vegetariska alternativ, det var nästan bara det vilket var kul för mig. :-) Åt en avokado som inte hann med på bild, kan ha varit det godaste jag ätit på länge. Ska försöka mig på att göra den hemma snart, det var bara en halv avokado, lite cashewnötter, sesamfrön, chili och koriander smulat på. En limeskiva till det så var det klart, ni måste testa! Kollade in lite kläder också när vi hade ätit upp, mat och kläder – något av det bästa i livet haha! Blev hungrig igen av att kolla på de här bilderna… Time for a snack! <3

//Can you see what a dreamy brunch I got to eat yesterday? Talk about great start of fashion week, which didn’t last long for me but still. ;-) It was the lovely Elsa who invited to this together with Zalando that was the sponsor of FW this year. Aah it was so tasty… There was a lot of vegetarian options, almost everything which was fun for me. :-) Had an avocado that didn’t make it in a picture, may have been the best thing I’ve eaten in a long time. Will try to make it at home soon, it was just half an avocado, some cashew nuts, sesame seed, chili and coriander spred on top. A slice of lime with that and it was done, you have to try! Looked at some clothes when we were done eating, food and clothes – some of the best things in life haha! Got hungry again by looking at these pics… Time for a snack! <3

9 reaktioner på “FASHION BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.