BLACK/ASH GREY

janni-deler-black-acne-velociteDSC_7702
janni-deler-black-acne-velociteDSC_7675
janni-deler-black-acne-velociteDSC_7705 copy
janni-deler-black-acne-velociteDSC_7730
janni-deler-black-acne-velociteDSC_7713
janni-deler-black-acne-velociteDSC_7696

RayBan glasses/ Acne jacket/ Lindex scarf/ Nelly jeans (here! – adlink)/ Balenciaga bag/ Jennie Ellen shoes (here!)

Fortsätter på outfit-spåret idag, varm och skön. :-) Var på kontoret en sväng på möte och såg solen skina utomhus, som tur var satt Rami på kontoret också så drog med honom ut för att fota av min look. Helsvart och min favoritjacka till det, den är så otroligt varm och skön. Efter möte och lite datorjobb så hämtade mamma upp mig, så nu är jag hemma hos mamma och ska ha myskväll. Vi har köpt lite ostar, oliver och kex som vi ska gotta oss med sen. :-) Min lillebror fyller 15 år imorgon också så jag hinner vara med och sjunga innan jag åker till arlanda. Vad ska ni hitta på ikväll? Hoppas ni får en härlig kväll vad ni än hittar på, puss och kram <3

//Continuing on the outfit-track today, warm and comfy. :-) Went to the office for a meeting and saw the sun shining outside, luckily Rami was in the office too so I dragged him with me to go out and shoot my look. All black and my favourite jacket with that, it’s so warm and comfy. After meetings and some computer work my mom picked me up, so now I’m at her place and will stay here for a chill night. We bought some cheese, olives and crackers that we’ll eat later. :-) My little brother turns 15 tomorrow too so I’ll have time to sing for him before I leave to the airport. What are you guys doing tonight? Hope you’ll have a great one whatever you do, kisses and hugs <3

36 reaktioner på “BLACK/ASH GREY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.