ICE DRIVING

janni-deler-audi-driving-experienceL1000029
janni-deler-audi-driving-experienceL1000043
janni-deler-audi-driving-experienceL1000050
janni-deler-audi-driving-experienceL1000063

What we’ve been up to today, driving on ice!

Halloj från Åre! Förlåt för min frånvaro, men jag kom inte in på min blogg imorse… Sen när vi kom fram så har jag inte haft en lugn stund, så det fick bli lite tomt här idag. Vi kom fram till Åre och åt lunch, efter det har vi gasat och gasat lite till. ;-) Har haft sjukt kul! Vi har kört två olika bilar, lärt oss bromsa på is och sladda samt hur man ska göra i de situationerna. Tycker alla som har/ska ta körkort borde ta en sån här kurs, det är otroligt viktigt att kunna och nu känner jag mig redan mer säker bakom ratten. Trodde att det skulle vara kul, såklart, men jag trodde verkligen inte att jag skulle skratta såhär mycket. Grym dag, vill ni se mer kan ni kolla min snapchat (jannideler), har varit ganska aktiv där idag. :-) Nu har vi precis checkat in på Holiday club och ska ut och käka middag snart. Kommer sova som en liten bebis inatt, fullt ös idag! Hörs ikväll, puss och kärlek <3

//Hello from Åre! Sorry for my absence, but I couldn’t log in to my blog this morning… Then when we arrived we’ve had a very busy schedule, so there had to be pretty empty here today. We arrived to Åre and had lunch, after that we’ve just been driving and driving some more. ;-) Had so much fun! We drove two different cars, learned how to brake on ice and drift and also how to do in those situations. I think everyone that has/will take a driver’s license should do something like this, it’s so important to know and I already feel more safe behind the steering wheel. Thought this would be fun, of course, but I really didn’t think I would laugh this much. Great day, if you want to see more check out my snapchat (jannideler), been pretty active there today. :-) We just checked in at the Holiday Club and will head for dinner soon. Will sleep like a baby tonight. hectic day! Talk tonight, kisses and love <3

23 reaktioner på “ICE DRIVING”

 • ida says:

  Hej janni! Tyckte din tröja var så fin!(älskar rosa). Vart är den ifrån??

  • janni says:

   Hej söta! Den är från Christopher Kane, superskön och grymt härlig färg haha! Kram <3

 • Anna says:

  Åh vad kul ??

 • Emmie says:

  Alla som har/ska ta körkort idag får ju en kurs i just halkkörning (fruset underlag, vattenplaning) under utbildningen.. Utan den inget körkort!

  • janni says:

   Haha, I know. ;-) Jag tog också körkort en gång i tiden och gjorde halkbanan, det är dock inte alls samma grej som detta. Har aldrig lärt mig så mycket bilkörning som jag gjort den här helgen, och då har jag haft körkort i typ 7 år… Kram!

 • Olle says:

  Hur bokar jag en sån där kurs?

 • Julia says:

  Åh vad roligt! Senast jag var i Åre funderade vi på att göra det, men blev aldrig av. :)

 • Marjolein says:

  Hi Janni! Where is your green coat/jacket from? It’s so nice!:)

 • Emma says:

  Varför har du äkta päls??

  • janni says:

   För att jag har valt att ha det ibland om jag hittar ett plagg jag älskar, brukar oftast ha fuskpäls om det finns tillgängligt. Kram!

   • Emma says:

    Fast vad är det för logik? Djuret är fortfarande plågat och mördat! Är det värt ett liv?

   • Lena says:

    Tråkigt att du väljer att stötta företag som använder äkta päls i sitt sortiment. Du är ju en förebild för så många,framförallt unga tjejer. Visst, pälskragen är vacker när blodet är avtvättat men är det verkligen försvarbart?

   • Linnea says:

    Hej! Tycker inte ditt argumentet håller, som sagt många ser upp till dig då du är en förebild för så många och du har därmed en stor chans att påverka. Hoppas du tänker om….pälsindustrin är inte vacker när man vet dens baksida!!

 • Sasha says:

  This looked so fun on your snapchat:)
  xx
  SASHA

 • Jenny says:

  Va fan är det för svar? Jag använder päls om jag älskar plagget? Är det nått slags sjukt skämt?. Och kalla dig inte djurvän.. Du kanske är hundvän men inte djurvän.

  • janni says:

   Jag säger som jag tänker, och som jag sagt tidigare köper jag sällan päls. Alla får bestämma för sig själva, jag går inte och berättar för folk som äter kött att de inte ska göra det – de får bestämma själva.

   • Emma says:

    Säger du det till människor som stjäl också kanske? Om de verkligen älskar prylen är det kanske okej. De får bestämma själva, eller hur? Tycker du ska söka upp en film på youtube om hur pälsindustrin går till. Skaffa dig lite kunskap i ämnet. Då lär du nog inte stoltsera med päls längre.

    • janni says:

     Men snälla, det är verkligen inte det jag säger. Jag gör inget olagligt, som att stjäla, och jag står fast vid att alla får bestämma för sig själva.

     • Emma says:

      Synd bara att oskyldiga djur ska bli torterade för att du tycker alla ska få bestämma själva. Det måste finnas någon medmänsklighet annars håller det ju inte. Men då vet vi var du står.

Leave a Reply

Your email address will not be published.