LATEST LOOKS

janni-deler-basicsDSC_7104 copy

Some of my latest look – pick a favourite!

God morgon hjärtan! Det här var ett tag sedan jag gjorde, har helt enkelt glömt bort det. Jag älskar ju att höra vad ni tycker och vilka ni gillar bäst, så jag tycker att det är dags igen. :-) Lite blandat i vanlig ordning, både påklätt och sommarkläder. Mycket små väskor, jeans, lite höga boots och grönt. Så – vilken är er favorit? Ska snart iväg på möte och efter det tror jag att jag åker hem till mamma för fredagsmys, sen bor hon nära arlanda också så det är skönt imorgonbitti när jag ska dit. ;-) Puss <3

//Good morning loves! This was a while ago, totally forgot to do this. I do love to hear what you guys think and which ones you like the most, so I think it’s time for this again. :-) A big mix as usual, both fully dressed and summer clothes. Lots of small bags, jeans, some high boots and green. So – which one is your favourite? Will soon head to a meeting and after that I think I’m going to my mom to just take it easy this friday, she lives close to the airport too so that’s nice tomorrow morning when I’m going there. ;-) Hugs <3

29 reaktioner på “LATEST LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.