WEEKEND PLANS

janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02061
950rebellion-r2k-jon-olsson-heli-snow-winter-wrc-rally-supercar_DSC7075-Redigera
DSC_0420-Redigera-Redigerajannideler-accent
My plan for the weekend – drive on ice!

Jag nämnde ju att jag skulle till Åre i helgen, jag ska alltså inte dit för att åka skidor… Tro det eller ej! Ska försöka hinna med ett åk men tror det kan bli tight med tid, ska bara vara där lör-sön. Jag ska alltså dit upp och köra bil, på isbana! Hur kul!? Eller jag vet ju inte om det är kul men jag gissar det, jag ser framför mig hur jag gasar på som Jon gjorde i snön med rebellion. Tänker att det inte kan vara så svårt! ;-) Har ju aldrig sladdat runt på riktigt förutom en gång när Jon tvingade mig med R8an han hade, vi var själva på en parkeringsplats så han sa att jag var tvungen att testa. Ska vara ärlig med att jag tycker det är läskigt när bilen släpper, känns som man har noll kontroll men jag tror det kan vara riktigt bra att lära sig hur man ska göra så jag är superpepp! :-) Mikaela som vi träffade när Jon raceade med Audi håller i hela grejen med Audi så jag känner mig trygg. En annorlunda helg blir det minst sagt, så jag hoppas ni är lika peppade som jag. Nu ska jag ta igen lite sömn efter min alldeles för tidiga morgon, hörs när jag vaknar. PUSS <3

//I mentioned that I’m going to Åre this weekend, I’m not going there to ski actually… Believe it or not! Will try to go for a run but I guess we’ll have a tight schedule, will just go there sat-sun. I’m going there to drive, on ice! How fun!? Well I don’t know if it’s fun but I guess, I can see infront of me how I drive around like Jon did in the snow with the rebellion. Just thinking that it can’t be that hard! ;-) Never really been out drifting before except for this one time when Jon forced me to do it with the R8 he had before, we were all alone at a parking lot so he said I had to try. To be honest I think it’s a bit scary when the car gets loose in the back, feels like I have zero control but I think it’ll be very good to learn how to do so I’m super excited! :-) Mikaela that we met when Jon raced with Audi is hosting the whole thing together with Audi so I feel safe. A different weekend to say the least, so I hope you’re as excited as I am. Now I’m gonna catch up on some sleep after my way too early morning, talk when I wake up. HUGS <3

8 reaktioner på “WEEKEND PLANS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.