ACAI BOWL

janni-deler-acai-bowlDSC_7663
janni-deler-acai-bowlDSC_7664

Acai bowl and hot ginger/mint water at Snickarbacken 7.

God morgon hjärtan! Lite stressig morgon imorse, vaknade tidigt för att åka iväg till inspelning. Vi ska filma hela dagen så det blir lite smink/fix först och sen film resten. Vi ska göra något som jag tror ni kommer uppskatta, säger till så fort jag får. :-) Den här frullen åt jag på Snickarbacken 7 förra veckan, ni vet säkert redan att jag älskar acai-bowls. Det mättar, är massa bra grejer i och smakar nästan som glass. ;-) Längesen jag gjorde det hemma, har ingen acai hemma så ska köpa det snarast så jag kan toppa mina smoothies med det. Nu ska vi börja filma, hörs när vi är klara! Kameran är med så fotar lite behind the scenes. Puss <3

//Good morning loves! A pretty stressful morning today, woke up early to go to a shoot. We’re filming all day so first there’s make up/fix and then filming the rest. We’re doing something I think you’ll like, I’ll tell you as soon as I can. :-) Had this breakfast at Snickarbacken 7 last week, you probably know that I love acai-bowls already. It makes you full, filled with good stuff and almost tastes like ice cream. ;-) Long time ago since I made it at home, don’t have any acai here so I have to buy it asap so I can top my smoothies with it. Now we’re gonna start our shoot, talk to you when we’re done! Have my camera with me so I’m gonna take some behind the scenes. Hugs <3

9 reaktioner på “ACAI BOWL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.