ON SET

janni-deler-on-set-btsDSC_7986
janni-deler-on-set-btsDSC_7980
janni-deler-on-set-btsDSC_8003
janni-deler-on-set-btsDSC_8021
janni-deler-on-set-btsDSC_8017
janni-deler-on-set-btsDSC_8139
janni-deler-on-set-btsDSC_8088
janni-deler-on-set-btsDSC_8101
janni-deler-on-set-btsDSC_8127

Some snaps from todays shoot – will tell you more soon!

Wow vilken dag, den blev lång! Vi började tidigt imorse med smink och fix, sen har vi varit utomhus i princip hela dagen. Vi har varit riktiga krigare, Stockholm bjöd ju inte direkt på toppenväder. ;-) Som tur var hade vi några klädombyten så vi fick värma upp oss inomhus emellanåt. Tror inte jag får berätta vad vi har filmat riktigt ännu, men jag kan berätta det snart. Superkul att ha med Jon hela dagen också, vi brukar ju inte göra så mycket saker ihop men det får det bli ändring på. Dream team var vi alla idag iallafall, försökte peppa varandra när vi frös som mest. Har druckit omänskliga mängder kaffe idag, men det får vara okej. Jag som försöker dra ner på det, går sådär just nu… Haha! När vi äntligen var klara åkte Jon och jag och beställde in allt vi ville ha på en libanesisk restaurang. Nu har jag matkoma deluxe men det var så värt det, var svinhungrig efter dagen. En varm dusch och film står på schemat nu, kan inte tänka mig något bättre. Hoppas ni haft en härlig dag babes, massa kärlek <3

//Wow what a day, it turned out to be a long one! We started early this morning with make up and fix, after that we’ve been outside almost all day. We’ve been true fighters, Stockholm didn’t really deliver great weather. ;-) Luckily we had some clothing changes so we got to heat up inside between shots. Don’t think I can tell you what we shot for yet, but I can tell you soon. So much fun to have Jon with me all day too, we usually don’t do things like this together but we have to change that from now. Dream team today with all of us, helped each other to stay on top when we were freezing the most. Been drinking unnatural amounts of coffee today, but that’s ok. I’m trying to cut down on it, but it’s not going too good at the moment… Haha! When we finally were done Jon and I went and ordered everything we wanted from the lebanese place. Now I have a food coma deluxe but oh it was worth it, was so hungry after today. A hot shower and movie is now on the schedule, can’t think of anything better. Hope you babes had a great day, lots of love <3

34 reaktioner på “ON SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.