BASICS

janni-deler-basicsDSC_8210
janni-deler-basicsDSC_8200
janni-deler-basicsDSC_8214
janni-deler-basicsDSC_8190

Anine Bing vest/ Old tee/ Calzedonia leggings/ Jennie Ellen shoes

Idag fick det bli en halv-dagens outfit inomhus, tog lite bilder när jag var hos Gina Tricot för att spana in nyheter. :-) Har ju inte postat en outfit på evigheter (pga vädret och ingen tid i dagsljus, haha) så det fick bli några bilder därifrån. Min uniform these days, skinnbyxor/leggings, vit tisha och sneakers. Hade min tjocka acne-jacka till också men det är så svårt att visa vad man har på sig med den över. ;-) Kom precis hem från ett träningspass, så sjukt härligt att vara igång igen. Ska hoppa in i duschen nu och sedan möta upp min fina mamma för födelsedagsmiddag på Raw! Hon fyller år idag och mormor fyllde år igår, så ikväll firar vi båda. Ska bli så otroligt mysigt att hänga med familjen lite. <3 Hörs ikväll, puss och kärlek <3

//Here’s an half-todays outfit indoors, took some pics when I was at Gina Tricot to check out their new collections. :-) Haven’t posted an outfit in forever (because of the weather and no time in daylight, haha) so I took some pics from there. My uniform these days, leather pants/leggings, white tee and sneakers. Had my warm acne jacket to that too but it’s so hard to show what you have under it when wear it. ;-) Just got back form a workout, feels so good to be back at it again. Will jump in the shower now and then meet up my lovely mom for a birthday dinner at Raw! It’s her birthday today and my grandma had hers yesterday, so tonight we’re celebrating both. Will be so nice to hang out with my family a bit. <3 Talk tonight, kisses and love <3

15 reaktioner på “BASICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.