FAMILY

janni-deler-familyDSC_8230
janni-deler-familyDSC_8226
janni-deler-familyDSC_8229
janni-deler-familyDSC_8224
janni-deler-familyDSC_8232

Dinner with the family at Raw!

God morgon på er! Blev lite för sent igår så slocknade i sängen innan jag hann blogga. Åt en supermysig middag med mamma, mormor, Jon som kom hit igår och mammas kille och hans dotter Julia. Vi åt på Raw, jag beställde in deras tofu igen och den är verkligen grymt god… Ska prova laga tofu hemma snart, har inte vågat mig på det ännu. Känns lite svårare än andra vegetariska rätter men får googla runt recept eller så får ni som kan gärna hojta om ni har något tips! :-) Efter middagen så bokade jag biljetter till mig och mamma, hon hänger med mig till Monaco nästa vecka! Ska bli så himla härligt att hänga med mamma några dagar och visa henne Monaco. Idag skiner solen (ÄNTLIGEN!) här hemma så jag ska försöka vara utomhus hela dagen. ;-) Ha en härlig tisdag så hörs vi under dagen, puss <3

//Good morning guys! Got back pretty late last night so I went to bed and fell asleep before I blogged. Had such a cozy dinner with my mom, grandma, Jon that came back here yesterday and my moms bf and his daughter Julia. We went to Raw, I ordered their tofu again and it’s just so good… Will try to make tofu at home soon, haven’t done that yet. Feels a bit harder to make than other vegetarian dishes but I have to google around for recipes or some of you guys can tell me how to make it good if you have any tips! :-) After dinner I booked tickets for me and my mom, she’s joining me to Monaco next week! Will be so nice to hang out with my mom a few days and show her Monaco. Today the sun is shining (FINALLY!) so I’m gonna try to be outside all day. ;-) Have a great tuesday and I’ll talk to you during the day, hugs <3

30 reaktioner på “FAMILY”

 • Sara says:

  Skulle man få ta en lunch eller fika med dig någon dag? :) Haha, tycker du är så inspirerande och vore kul med ett samtal!

 • Josefine says:

  Så gott de såg ut ska testa där någon dag :) var är tröjan ifrån ? As fin :)
  Är crossfit atum bra ? Tänkte testa där någon dag faktiskt :) kul med omväxling haha kram

  • janni says:

   Supergott, du borde verkligen gå dit! :-) Tröjan är gammal, minns faktiskt inte vart jag beställt den och det står inget märke i :-/ Och Atum – SÅ bra! Du borde verkligen gå dit, fräschare gym finns inte. :-) Kram!

   • josefine says:

    då får jag testa de :) då kan jag tipsa om strandvägen 1 , testa de om du inte varit där :) kram

 • vad ni är lika på första bilden :D:D riktigt fina!

  -måste passa på och be er haka med oss i vår vardag/ http://www.nouw.com/jenniferochemma

 • Victoria says:

  Love the dress :)

 • Anna says:

  Åh så mysigt! ?

 • Carmen says:

  Hey Gorgeous!
  I love your style, the way you write, express yourself,you seem so nice and kind, always with a smile :-) You are that kind of person that I know that if sometime,somehow, somewhere… I ever see you I Wouldn’t be afraid to talk to you and probably have a coffee talking about fashion, travelling…!! haha :-) it`s funny but I am sure of that ;-)
  Love that “kind” of family you have, everybody seem so happy always!
  Keep with the great job you do everyday,keep dreaming,working hard, and being so nice!
  Lots of love.
  A fan from Spain

 • Amanda says:

  Jag skulle behöva hjälp lite snabbt, jag har köpt en Nikon d5500 (såg att du har en sån). När man fotar tar det väldigt lång tid för kameran att ta bilder, hur kan jag ställa in så bilderna tas snabbare? ;)

  • janni says:

   Hej söta! Jag fotar oftast med min Nikon D750, men D5500 ska du kunna fota snabbt med. :-) Kolla slutartiden, låter som det är den du har felinställd. :-) Kram!

 • ISA says:

  såg att Ida Warg postade ett tofurecept igår som jag blev såå sugen på! kanske något för dig? Här: http://idawarg.se/2016/02/15/vegansk-pasta-med-tofuwook-recept/ (hehe sparade för jag tänkte laga i framtiden)

  Såg er på stan idag förresten, fina paret <3

 • Jonathan says:

  Ah ça fait plaisir Janni, on voit un peu tes nénés :) Trop bellllle !

 • Eatingnaked says:

  Hejsan Janni!
  Blev så suktad av denna tofusallad så gjorde mig en egen, så här är receptet om du är intresserad :) http://www.eatingnaked.se/#/new-gallery-20/
  Taggade dig även i instagraminlägget där jag postade receptet :)

  kram kram!

 • Tilda says:

  Du är verkligen så himla inspirerande!! :) Har också försökt att börja äta mer vegetarisk mat men tycker det är så himla svårt att hitta roliga recept! Känns som att allt som går att göra är kikärtsbiffar, sallader, eller grönsaker i ugn (okej, kanke inte helt men du förstår min poäng!). Har verkligen försökt googla runt lite efter recept. Har du några tips? Var hittar du din inspiration? :) Kram! //T

  • janni says:

   Men vad kul att höra, tack <3 Ja lite svårare är det ju, men det finns ju så mycket online. Bara googla vegetariska recept på brukar man komma in på någon blogg. Kolla in foodjunkie (http://foodjunkie.metromode.se/), min tjejkompis som gör så otroligt goda recept. Går alltid in där när inspirationen tryter. ;-) Kram!

 • antonia says:

  your top looks sooo pretty!!!! and your whole family so good looking, no wonder you are so beautiful.i dont know how old your mom got or how old your dad is but both are still so attractive. and ofc your sister and your cousins are so gorgeous as well. what a family *.* <3

  • janni says:

   Thanks babe, I love my family and they’re the best ;-) <3 They are still pretty young, they had me and my sister when they were young which I'm glad for now when we can hang out like friends (kinda). :-) Biggest hug, I'm gonna tell them what you said. <3

 • Mamma says:

  Tack för igår underbara du <3 och jag ser fram emot att åka med dig några dagar till Monaco. Ska bli sååå mysigt! puss o kram från mamma <3

 • Josefin says:

  Lagade en jättegod halloumi stroganoff ifrån ett recept på DN idag. Kanske inte den nyttigaste maträtten men så himla god om man är sugen på någon mer husmansliknande vegorätt :)

  http://www.dn.se/mat-dryck/recept/halloumi-stroganoff/

  Annars är huevos rancheros en standardrätt hemma hos mig när jag inte vet vad jag ska laga:

  http://flora.metromode.se/2014/05/02/huevos-rancheros/

  Okej såg nu att det var tofu-rätter som du var ute efter men nu har jag skrivit kommentaren så sak samma!

 • Mathilda says:

  Åh, vart kommer toppen ifrån? Såsåså snygg!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.