BLACK N YELLOW

janni-deler-black-yellowL1000412
janni-deler-black-yellowL1000375
janni-deler-black-yellowL1000398
janni-deler-black-yellowL1000387 copy
janni-deler-black-yellowL1000381
janni-deler-black-yellowL1000405
janni-deler-black-yellowL1000349

Nividas glasses/ Dry Lake jacket/ Soft goat sweater/ Sanne Alexandra pants/ Chanel bag/ Jennie Ellen shoes

God morgon hjärtan! Äntligen en riktig outfit, körde på svart och gult. Svårt att visa färgen på tröjan i det magiska motljuset men den är gul och fin. :-) De här byxorna är ett av de plaggen jag använder väldigt ofta, otroligt sköna och funkar till både klackar och sneakers. Passar dessutom till det mesta så det blir ofta så att jag tar på mig dessa när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Snart ska Jon åka till Norge så jag ska passa på att jobba ikapp med mailen och sen ska jag dra och träna. Det var skönt med en vilodag igår men idag är jag peppad på träning igen! :-) Nu ska jag kramas med Jon lite innan han ska åka, vi hörs under dagen. PUSS <3

//Good morning loves! Finally an outfit, went for black and yellow. It was hard to show the real colour of the shirt because of the magical backlight but it’s yellow and really nice. :-) These pants are one of my most used pair, so comfy and works great with both heels and sneakers. Also suits with most of the things in my wardrobe so I often pick these when I don’t know what to wear. Jon will soon head to Norway so I’m gonna catch up on my email and then head to the gym. It was nice to have a rest day yesterday but now I feel like working out again! :-) First I’m gonna give Jon lots of hugs before it’s time for him to leave, I’ll talk to you later today. HUGS <3

20 reaktioner på “BLACK N YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.