WEEKEND TB

janni-deler-weekend-topshopxnellyDSC_5341
janni-deler-weekend-topshopxnellyDSC_5372
janni-deler-weekend-topshopxnellyDSC_5482
janni-deler-weekend-topshopxnellyDSC_5347
janni-deler-weekend-topshopxnellyDSC_5484
janni-deler-weekend-topshopxnellyDSC_5638

From the Nelly x Topshop party last weekend!  Photos by: Maximilan Borovic

Berättade ju om en fest jag var på i helgen, hade ju fullt upp med att dansa så tog inga bilder… Nu fick jag lite bilder skickade från festen, älskar när det finns fotograf på plats ibland. ;-) Jag gillar ju egentligen att ta mina bilder själv, men Max gjorde ett bra jobb haha! Hade superkul och dansade massor, när vi gick ut för att ta luft var det snöstorm utanför så vi gick in och dansade lite till innan vi gav upp och åkte hem. Festar ju aldrig längre, går typ aldrig ut och dansar men fick mersmak i helgen. Vänner, god mat och sen ett dansgolv på det! Får se vad jag gör i helgen, det är ju dock en evighet tills dess men iallafall… ;-) Brukar ni planera helgen i början på veckan? Mina veckodagar är ju så lika varandra så brukar ju aldrig få den där “helg-feelingen”. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla serie med Jon, yes jag kommer somna tidigt ikväll. Puss och god natt babes <3

//Told you about a party I went to this weekend, was too busy dancing so I didn’t take any pictures… Now I got some pics sent to me from the party, love when there’s a photographer sometimes. ;-) I usually like to take my own pictures, but Max did a great job haha! Had so much fun and danced a lot, when we went out to get some air there was a snow storm so we went back in and danced some more before we gave up and went home. Almost never party nowadays, I never go out to dance anymore but I wanna do it more after this weekend. Friends, good food and then a dance floor on top of that! Will see what my plans are for the weekend, it’s a long time until then but still… ;-) Do you usually plan your weekend in the beginning of the week? My weekdays looks so similar so I usually never get that “weekend-feeling”. Now I’m gonna go to bed and watch a tv-serie with Jon, yes I’m gonna fall asleep early tonight. Kisses and good night babes <3

8 reaktioner på “WEEKEND TB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.