FAST FOOD

janni-deler-fast-food-vegetarianDSC_8175
janni-deler-fast-food-vegetarianDSC_8173
janni-deler-fast-food-vegetarianDSC_8170

My kind of fast food – halloumi, sweet potato fries, salad and hummus.

Min typ av snabbmat, går snabbt att laga, smakar gott och du mår bra efter du ätit upp. ;-) Jag bjöd över Klara på middag på alla hjärtans (därav rosen på hennes tallrik, haha!), och lagade den här superenkla maträtten som jag kan äta varje dag. Gjorde samma idag fast jag tog falafel istället för halloumi. Blev lite ledsen för att sötpotatisen krympte så mycket, men vi blev mätta iallafall. Jag skar upp sötpotatisen i “pommes-style” och blandade den med kokosolja, salt och chili flakes – in i ugnen i typ 30 min och under tiden skar jag upp sallad och halloumi. Halloumin stekte jag när potatisen var klar, man behöver bara steka typ 1 minut/sida. Serverade med hummus men den kom inte med på bild, ett enkelt och gott mattips till er! :-) Är det bara jag eller kan man äta sötpotatis typ jämt? Smaklig måltid <3

//My kind of fast food, it goes fast to cook it, tastes good and you feel good after eating it. ;-) I invited Klara for dinner on valentines (hence the rose on her plate, haha!), and made this super easy dish that I could eat every day. Made the same today but I changed it to falafel instead of halloumi. Got a bit sad when I noticed how much the sweet potato shrunk, but we got full anyway. I sliced the sweet potato in “fries-style” and mixed it with coconut oil, salt and chili flakes – in the oven for about 30 minutes and when it was in there I made the salad and cut the halloumi. I fried the halloumi when the potatoes were done, you only need to fry it for about 1 min/side. Served it with hummus but it didn’t make it in the pictures, a simple and great food tip for you guys! :-) Is it just me or can you eat sweet potato like always? Happy eating <3

11 reaktioner på “FAST FOOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.