GREY

janni-deler-grey-outfitDSC_8336
janni-deler-grey-outfitDSC_8301
janni-deler-grey-outfitDSC_8338
janni-deler-grey-outfitDSC_8297 copy
janni-deler-grey-outfitDSC_8344

RayBan glasses/ Gina Tricot coat and jeans/ Nly trend by Janni sweater/ Phillip Lim bag/ Senso shoes

God morgon på er! Såhär såg jag ut igår, var tydligen sugen på grått på morgonen när jag klädde på mig. ;-) Grått och rosa är en favoritkombo, det rosa poppar så fint mot grått. Vaknade imorse och insåg att jag inte hade någon mjölk hemma (gillar inte kaffe utan mjölk), hatar när det händer… Så fick gå en prommis till matbutiken och märkte att det är vinterland ute, måste ha snöat hela natten. Lite mysigt faktiskt! :-) Snart ska jag in till stan på ett möte/fika och sen tänkte jag dra till gymmet för ett stretch-pass, det är så lätt att gå dit nu när Alex hänger där jämt och gymmet är så sjukt fräscht. Vill bara gå dit och hänga vilket är bra då man oftast får in lite träning. Ikväll har jag middag/sleepover-date med Klara, får passa på att hänga med alla extra mycket nu när jag inte har så mycket resande inbokat. Hörs senare, puss <3

//Good morning guys! This was my look from yesterday, apparently I felt like wearing grey in the morning when I got dressed. ;-) Grey and pink is a favourite combo, I like how the pink pops against the grey. Woke up this morning and realized I didn’t have any milk (don’t like coffee without milk), hate when that happens… So I went for a walk to the store and noticed that it’s winter land outside, must’ve been snowing all night. Pretty cozy actually! :-) Soon heading in to town for a meeting/coffee and after that I’m planning to go to the gym for a stretch-session, it’s so easy to go there now when Alex is there all the time and the gym is so fresh. Just want to go there and hang out which is good since you usually get some training done too. Tonight I have a dinner/sleepover-date with Klara, want to hang out with everyone as much as possible now when I don’t have too much traveling booked. Talk later, hugs <3

24 reaktioner på “GREY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.