Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:02 | February 18, 2016

GREY

janni-deler-grey-outfitDSC_8314janni-deler-grey-outfitDSC_8323 janni-deler-grey-outfitDSC_8336 janni-deler-grey-outfitDSC_8301 janni-deler-grey-outfitDSC_8338 janni-deler-grey-outfitDSC_8297 copyjanni-deler-grey-outfitDSC_8344

RayBan glasses/ Gina Tricot coat and jeans/ Nly trend by Janni sweater/ Phillip Lim bag/ Senso shoes

God morgon på er! Såhär såg jag ut igår, var tydligen sugen på grått på morgonen när jag klädde på mig. ;-) Grått och rosa är en favoritkombo, det rosa poppar så fint mot grått. Vaknade imorse och insåg att jag inte hade någon mjölk hemma (gillar inte kaffe utan mjölk), hatar när det händer… Så fick gå en prommis till matbutiken och märkte att det är vinterland ute, måste ha snöat hela natten. Lite mysigt faktiskt! :-) Snart ska jag in till stan på ett möte/fika och sen tänkte jag dra till gymmet för ett stretch-pass, det är så lätt att gå dit nu när Alex hänger där jämt och gymmet är så sjukt fräscht. Vill bara gå dit och hänga vilket är bra då man oftast får in lite träning. Ikväll har jag middag/sleepover-date med Klara, får passa på att hänga med alla extra mycket nu när jag inte har så mycket resande inbokat. Hörs senare, puss <3

//Good morning guys! This was my look from yesterday, apparently I felt like wearing grey in the morning when I got dressed. ;-) Grey and pink is a favourite combo, I like how the pink pops against the grey. Woke up this morning and realized I didn’t have any milk (don’t like coffee without milk), hate when that happens… So I went for a walk to the store and noticed that it’s winter land outside, must’ve been snowing all night. Pretty cozy actually! :-) Soon heading in to town for a meeting/coffee and after that I’m planning to go to the gym for a stretch-session, it’s so easy to go there now when Alex is there all the time and the gym is so fresh. Just want to go there and hang out which is good since you usually get some training done too. Tonight I have a dinner/sleepover-date with Klara, want to hang out with everyone as much as possible now when I don’t have too much traveling booked. Talk later, hugs <3


23 kommentarer24 kommentarer om “GREY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Janni! Gillar dina bilder som Michaela tar på dig. Extremt fina och fina miljöer. Jag älskar foto och vill lära mig mer och utvecklas. Undrar hur ert teamwork är? Säger Michaela hur du skall göra eller kommer ni på det tillsammans? Älskar att fota människor och vill börja fota med en vän men har inte riktigt det där tänket till hundra procent. Övning jag vet, men undrar om du har något tips för att få till vackra bilder. Stor kram!

  Reply
 • Hej söta! Tack, ska hälsa henne det! :-) Vi brukar oftast bara bestämma oss för att fota, jag posar på som vanligt och hon sköter kameran/vinklar. :-) Ibland säger hon något jag ska göra, typ sätt dig mot den där osv. Som du säger – öva öva öva! Man måste bli bekväm med varandra och se så man gillar samma typ av bilder! Kram och lycka till <3

  Reply
 • Really nice look!
  xx
  http://www.thefashionplaybook.de

  Reply
 • Så jäkla snygg outfit, framförallt med väskan som ger en färgklick!
  Måste också säga att du är en sån inspiration på många plan, och det är så kul att se att du lägger ner tid på att svara så många. Riktigt gullig personlighet! Fortsätt inspirera! :D Kram!

  Reply
 • Men sötnos, tack vad glad jag blir! <3 Stor kram!

  Reply
 • Supersnyggt! Älskar också grått med glada färger på detaljerna! :) Och visst är det underbart när man vaknar till snö! :D

  Reply
 • YES girl! This is totally my style – love it <3
  xx
  http://putitallonme.com/

  Reply
 • Love the bag! It’s so cute! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hej Janni! Toujours très élégante!

  Reply
 • Cool outfit!

  Reply
 • så snyggt!

  Reply
 • There was also snowing in Poland (Poznan city), but there`s no sign of snow anymore:) Have a nice day :*

  Reply
 • den där väskan alltså! känns som ALLT skulle vara snyggt med den som detalj. <3

  Reply
 • Wow!

  Reply
 • Stunning! Love the bag <3
  http://www.charlottetunes.blogg.no

  Reply
 • Vart är mössan ifrån? Kan du snälla länka mössan och den modellen av rayban? De är precis vad jag letat efter ?

  Reply
 • Den är från Jon’s väskmärke douchebags så tror tyvärr inte de säljer den… Men kolla Nelly, för både glasögon och liknande mössa :-) Kram!

  Reply
 • Väskan är verkligen perfekt :D

  Reply
 • Love your coat!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Så snyggt :) Älskar den stilen!

  Reply
 • Ditt hår är såå fint! Har du löshår? Isåfall – vartifrån och vilken metod? Kram!

  Reply
 • Åh tack söta, det är helt mitt egna hår. Har aldrig vågat prova löshår, tror jag hade blivit galen av att inte kunna klia mig i hårbotten haha! Kram <3

  Reply
 • hej!
  skulle du kunna länka kappan?

  mvh josefine

  Reply