FAVE COFFEE SPOT

janni-deler-kaffeverket-sthlm-matchaDSC_8366
janni-deler-kaffeverket-sthlm-matchaDSC_8363 copy
janni-deler-kaffeverket-sthlm-matchaDSC_8357

Matcha latte and favourite hang out – Kaffeverket!

Det här har blivit mitt och Limpans hak, det ligger mitt emellan våra lägenheter så det är perfekt mötplats för oss. ;-) Jag tog ju såklart en matcha latte på havremjölk, vet att många tycker det smakar lite skumt men jag älskar den. Tycker Kaffeverket har den bästa, helt klart! Vi snackade ikapp lite och även om framtida grejer, alltid kul att hitta på saker med den här donnan. Vi har gjort så sjukt mycket kul ihop och mer ska det bli! Den här dagen sprang iväg och den har varit riktigt skön, hann förbi gymmet en sväng för ett stretch-pass. Alltså det borde man göra oftare, just sayin’. Satan vad stel jag är, stretchar alldeles för sällan då jag ofta är för trött efter mina träningspass men att boka in ett pass där man bara kör det är ett grymt bra tips. Då tar man sig tiden också och stressar inte igenom det. :-) Känner mig skön i kroppen nu och inväntar Klara som ska komma hit och hänga ikväll. Mysdag <3 Hoppas ni haft en härlig dag också hjärtan, PUSS!

//This is now mine and Limpans place, it’s in between our apartments so it’s the perfect meet up place for us. ;-) I chose a matcha latte with oat milk of course, I know a lot of people think it tastes funny but I love it. Think Kaffeverket have the best one, for sure! We talked about everything and nothing and also about future things, always fun to do things with this lady. We’ve done so many things together and more to come! This day just flew by and it’s been great, even had time to swing by the gym for a stretch-session. You really should do that more often, just sayin’. My gosh I was stiff, I stretch way to little since I’m usually so tired after my workouts but to book a session where you just do that is a great tip. Then you take the time and don’t just rush through it. :-) Feel nice in my body now and I’m waiting for Klara to come over to hang out tonight. Cozy day <3 Hope you guys had a great day too, HUGS <3

17 reaktioner på “FAVE COFFEE SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.