DENIM

janni-deler-denim-levisDSC_8414
janni-deler-denim-levisDSC_8473
janni-deler-denim-levisDSC_8495
janni-deler-denim-levisDSC_8426
janni-deler-denim-levisDSC_8462
janni-deler-denim-levisDSC_8446
janni-deler-denim-levisDSC_8492

Lindex jacket/ H&M shirt/ Necklace from Hawaii/ Levis 501 jeans/ Stella McCartney bag/ Jennie Ellen shoes

Fredagens sköna look, gillar att jag verkligen kör på begreppet “dagens outfit” idag. Har ju inte så mycket annat material på lager så min outfit fick stå för det idag. :-) Fortsätter på jeans-spåret, helt snöat in på ljus denim nu vilket troligtvis är ett tecken på att jag längtar till våren. Kan vi snacka lite hår nu, jag är så sjukt(!!!) trött på mitt hår. Vet inte om det är för att det känns platt och tråkigt i det här vädret men jag känner bara att jag vill kapa av det. Typ i den längden på bilderna, jag brukar ofta stoppa in det innanför tröjan/jackan så att det ser ut som jag har page. Jag är för feg bara… Tror jag kommer ångra mig och sakna mitt långa hår, jag har haft långt så länge jag kan minnas så det skulle vara ett stort steg att kapa det. Ska sova på saken… Haha! Jon vill inte att jag klipper det så måste väga för och nackdelar innan jag bestämmer mig. Tror ni jag hade passat i det? Har för mig att jag frågat er förut. PUSS, ha en underbar fredag! Jag ska ha filmkväll hemma med mig själv, händer inte ofta men ibland vill jag bara hänga med mig själv. Myskväll <3

//Friday’s comfy look, I like that I’m really going for the term “today’s outfit” today. Don’t have a lot of other fun material laying around so my outfit got to be that today. :-) Continuing on the denim-track, totally hooked on light denim now which probably is a sign that I long for spring. Can we talk a bit about hair now, I’m so freakin(!!!) tired of my hair. Don’t know if it’s because it just feels boring and without volume because of the weather but I just feel like I want to cut it off. Almost the length I have in these photos, I often put my hair in my shirt or under the jacket so it looks like I have a bob. I don’t know if I have the courage though… Think I’ll regret it and miss my long hair, I’ve had it long as long as I can remember so it would be a big step to cut it. Will sleep on it… Haha! Jon doesn’t want me to cut it so I have to think pros and cons before I decide. Do you think it would suit me? Think I’ve been asking you this before. HUGS, have an amazing friday! I’m gonna go for movie night with myself, doesn’t happen too often but sometimes I just want to hang out with myself. Cozy night <3

39 reaktioner på “DENIM”

 • Rebecca says:

  I think you should keep your length, but maybe with a bit more “frisure” like a straight cut, that would fit you so good!
  Besides it seems like your hair grows really fast :-)

 • Love your Jeans!

 • Linnea says:

  Tycker du ska ha kvar ditt långa fina hår! <3

 • Johanna says:

  Tror du hade varit supersnygg i lång page! Skit i Jon, han vänjer sig, det fick min sambo göra ;) Det är bara hår och växer snabbt ut igen :)

 • antonia says:

  oh god jaaaaaaaaaaaa, yes!!!! do it!!! i swear it will look SOO good. i told you that a 1000 times before that i think it will look soo good. if you style it then a bit messy. maybe a bit volume into the roots or curl it then a bit of just leave it as it comes. you will look a bit fresher, i think. you have gorgeous long hair but i think a little bit of a change wont hurt. and as you said your hair grows super fast. so if you are tired of it (after summer for example) you will have long hair by winter again. :)
  a bit inspo http://thefashiontag.com/wp-content/uploads/2014/03/hair-trend-the-lob-3.jpg
  http://thefashiontag.com/wp-content/uploads/2014/03/long-bob-hairstyle4.jpg
  https://www.pinterest.com/pin/312366924130177220/
  these would be the perfect after beach look in monaco :) <3

  and do you think vic looks better with her rapunzel hair or with her natural hair?? i prefer the bob to be honest. even if you have gorgeous long hair it doesnt mean that other hairstyles may look better on you ;)

  • janni says:

   Hahaha, I showed the pics you’ve sent to Jon and now he thinks I could go for it if I want to. ;-) I’m still debating, have one week to decide… Xxx

 • Veronika D. says:

  YES! DO it! I always put the hair under the jacket too so I decided to cut it off two weeks ago and it feels amazing!!! And yes, I was scared to death doing it. Now I’m very enjoying to style them again because there are so many new possibilities… Not speaking of washing them. I workout very often (and I know you too) so it’s much more easier now. Hair grows, don’t worry, Janni. And I thing you should kind of celebrate your new era with new home :-) So let’s do this!

 • Veronica says:

  Ja, det skulle vara skitsnyggt! :) Våga göra det och trivs du inte så växer det ju ut igen. Ha en mysig fredag kväll :)

 • Anna says:

  JAAAA! Du kommer vara så grymt snygg i det! Gör det!

 • Lelde says:

  No, please do not! You will regret! You are perfect! Make some braids for fun or cut 5 cm but not more!!! Listen to Jon :) He has great taste:)

 • Tora says:

  JAAAA!!! Gör det!! Har tänkt på detta jättelänge (haha vem är jag……) och jag tror verkligen att du hade passat så himla bra i kortare hår!!! Låt inte Jon hindra dig! ;-)

 • Caroline says:

  Jag hade också jätte långt hår förut, men kände precis som du gör nu.. Man har haft långt hår heeela livet och vill testa något nytt. Jag klipte lång page, typ til axlarna och jag ÄLSKAR DET!! Det är ju bara hår, det växer ut igen. Och varför inte testa en ny frisyr, när du hela ditt liv har haft långt? Hitta en bra frisör och ta evt. Bilder med på hur du vill ha det, då kommer det bli jättebra!!! :-)

  Klipp klipp klipp, säger jag. Du kommer utan tvekan vara så grymt snygg i det!!!!

 • Julia says:

  Jaa klipp det! Blir säkert superfräscht och modernt! Och snabbt växer det ju tillbaka om du på riktigt ångrar dig.

 • Jessica says:

  Fröken Deler, du är så vansinnigt snygg i allt du bär upp, så jag tvivlar inte för en sekund att du hade rockat det! Är det vad du känner för, so go for it! Du kommer vara en 10:poängare oavsett!

 • Jennie says:

  Jag hade alltid haft långt hår och sedan för tre år sedan klippte jag av det till axlarna, och jag ångrade mig jättemycket! Jag brukar inte ha ångest lätt, men då kom den efter en vecka. Klipp inte, färga istället eller klipp upp det. Nu har jag långt igen och kommer aldrig klippa det så kort igen. Jättebra blogg, ta vara på ditt hår fina Janni! :)

 • Mari says:

  Så himla fint =)

 • An says:

  It would look great!! But if u do it, don’t be afraid to cut it short because once u cut, do it right! Then you can let it grow long again.

 • Linnea says:

  Jaaa klipp det. Kör rakt av nedanför axlarna till en början med för att se hur det känns? Hade varit skitsnyggt

 • L&A says:

  Love the look!

  Xx
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

 • Maria says:

  Du hade helt klart varit snygg i page men jag tror du kommer ångra dig jättemycket och sakna ditt långa hår. Du har ju så tjockt och fint hår också, synd att klippa det kort. Jag hade klippt ca 10 cm för att få det lite jämnare och fylligare i topparna. Om det känns tungt kan du ju be om att få lite layers? ?

 • ayu says:

  I think something around chin to shoulder length suits absolutely everyone. I’m not a fan of long hair, it usually doesn’t look good unless if you really put a lot of effort into taking care of it and styling it.

 • Lisa says:

  Jag tycker du ska behålla det långa, det kanske känns kul med nytt i början men man ändrar sig så snabbt och då är det försent! Du kanske kan testa att färga håret med sånt som håller några veckor så det blir lite förändring? :) men gör som du själv vill såklart! Min pojkvän vill inte heller att jag klipper mitt och jag brukar alltid tänka hur hade jag tyckt om han klippte sitt hår mot min vilja? Vad hade du tyckt om Jon kom hem helt rakad t.ex. Eller med tuppkam…? ;) Vill inte förstöra för dig bara ge dig något att tänka på, störta misstaget i mitt liv var att klippa av håret haha!

 • Anna says:

  Tror du skulle passa otroligt bra i page, men förstår din rädsla, skulle aldrig våga klippa av mitt långa hår heller haha ?

 • Ebba says:

  Jag är i precis samma dilemma, ska man – ska man inte. Har funderat på det så länge så nu klipper jag nog snart bara av det en bit haha. Till sommaren är det ju dock så härligt att ha längre, dels för lockarna och även så man kan sätta upp det i olika frisyrer. I-landsproblem egentligen men det är inte lätt haha ;)

 • Hannah says:

  You should definitely try it! At first your hair get soooo long in just a few weeks and well I guess everybody has got long hair and sometimes for me it’s just like “girls have to have long hair” and in my opinion you’ve got such an amazing face and your cheek bones so try it! you wouldn’t regret it cause hair will come again ;-) I just can say it cause I’ve got a disease where I will lose all my hair in the upcoming weeks and this is really hard and therefore I would appreciate it having the chance of deciding whether I’ll try a new hair cut. I just can say it Janni try it! I would do the same if I would have the chance and not having tears in my eyes seeing that my hair drop out from day to day.

  You’re a blogger and should try trends ;-)

 • MUMS på denna outfit verkligen! Det var så otroligt snyggt :D
  Många kramar från Hanna <3

 • Emma says:

  Beautiful outfit! That jacket is sooo must have :3

 • Love this look! <3

 • Lovisa says:

  Äsch, klipp på! :D det är som med allt annat, man vänjer sig! Och dessutom växer det ju faktiskt ut igen. Du vet ju inte hur det är innan du provat, och är det så att du vantrivs så finns ju extensions alltid att tillgå :) du skulle passa jättebra i kortare hår, så kör bara kör haha! :)

 • Noemi says:

  Love the look!
  Where did you buy your Levi’s jeans? And what’s your size? :)

 • You’re such a beautiful girl!
  You look good in every picture + gorgeous style.

  http://www.frontrow21.com
  Insta: https://www.instagram.com/barbarabaccaert/

 • Emma says:

  Åh tycker du ska testa att klippa det!! Har haft långt hår hela livet och blev också super trött på det!! Kunde inte få till det alls så när vi var i Malaysia klippt what bara av det!! Super kort!! Såååå fräscht och man får helt ny inspiration! Kläder och smink!! Älskar det!! Klar jag saknar att ha långt hår ibland men tycker mitt korta är bättre! Kramar!!

 • Tänkte på det när jag såg bilderna (innan jag läste inlägget) att du hade passat så sjukt bra i den längden! Go for it!

 • Frida says:

  JAAA!!! OMG JANNI JA! Du skulle vara så otroligt snygg i det!! Och är det så att du ångrar dig så växer det ut igen! Hår kan ju växa som ogräs i vissa perioder liksom. Jag hade långt hår innan, har också haft det hela livet och klippte av det till axlarna – SÅ SKÖNT. Jag blev så himla nöjd och hela håret var verkligen superfräscht!
  KLIPP DET <3

 • Therese says:

  NEEEEEEJ klipp inte håret, du kommer bara ångra dig! Ditt hår är SÅ fint, drömhår!!! <3 <3

 • Iida says:

  I cutted lob last autumn and before that I have always had a long hair. For a long time I was also thinking that what if I get bored and what if I don’t like my hair when it’s short, but then I just wondered that whatever I’ll do it, because I was also bored with my long hair. And after the shock I first had, I have liked my lob! Do whatever you feel like doing, but remember that the hair always grows.

 • Jenny says:

  Jaaaa!!!! Så snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.