ENERGY

janni-deler-energy-workoutDSC_8377
janni-deler-energy-workoutDSC_8379
janni-deler-energy-workoutDSC_8399
janni-deler-energy-workoutDSC_8401

Training gives me so much energy! Wearing Alexandra’s new line – will be out soon…

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår super, är träningssugen men ska ha en vilodag. Älskar att jag kommit tillbaka till att vilja träna hela tiden, Ako’s nya gym (Crossfit Atum) kan ju ha med det att göra… Vill bara dra dit och hänga, haha! Jag får sån galen energi av att träna, igår morse drog jag dit och körde ett riktigt tufft träningspass. Gjorde en cirkel med utfall, burpees, jump squats, sumo jump squats och en massa hopp helt enkelt. Känner i benen idag men på ett skönt sätt! :-) Avslutade med att stå i brygga, försöker öka rörligheten. Guld värt att ha Alexandra i närheten när jag tränar, hon hjälper mig massor och ger mig tips. Hon har pushat för hur bra det är med aminosyror, vilket jag varit slarvig med, men nu när jag tränar mer så känns det bra att ta. Eftersom jag är ambassadör för Fitnessguru så har jag provat igenom deras sortiment, just nu har jag fastnat för äppelsmaken (här!). Gott att dricka under träningspassen! :-) Idag ska jag möta upp farmor för en lunch och ikväll käka middag med Alexandra. Ska försöka hinna packa också, åker ju till Monaco på måndag. Ha en härlig dag så hörs vi sen, puss <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, wanna go for a workout but I’m gonna have a rest day today. Love the fact that I want to work out all the time again, Ako’s new gym (Crossfit Atum) may be one of the reasons… Just want to go there and hang out, haha! I get so much energy from working out, yesterday morning I went there for a really tough session. Did a circuit with lunges, burpees, jump squats, sumo jump squats and just lots of jumps. Can feel it in my legs today but in a good way! :-) Finished with this position (not sure of the word in english, bridge in swedish haha), I’m trying to work on my mobility. It’s so nice to have Alexandra close by when I train, she helps me a lot and gives me lots of tips. She always pushes for amino acids and how good it is, which I’ve been pretty bad at using lately, but now when I workout more it feels good to take it. Since I’m an ambassador for Fitnessguru I’ve tried out their flavours and now I like the apple-flavour (here!). Tasty to drink during workouts! :-) Today I’m meeting up my grandma for lunch and tonight I’m having dinner with Alexandra. Will try to pack for Monaco too, going there on monday. Have a great day and I’ll talk to you soon, hugs <3

9 reaktioner på “ENERGY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.