LACE UP

janni-deler-red-tonesDSC_8261
janni-deler-red-tonesDSC_8259
janni-deler-red-tonesDSC_8280
janni-deler-red-tonesDSC_8271 copy
janni-deler-red-tonesDSC_8273
janni-deler-red-tonesDSC_8289

Top (bathing suit) here!/ Pants here!/ Bag here!/ Shoes here!   All from River Island!

Goood morgon! Vet ni vad jag ska göra idag? Åka till Monaco med mamma i eftermiddag – woop woop! Haha, lite för peppad I know… Anyway, nu kan jag äntligen berätta vad vi filmade för någon vecka sedan, det var för ett samarbete med River Island! Vi har ju jobbat ihop förut men den här gången gjorde vi något annorlunda, kommer visa filmen senare i veckan så håll ut några dagar till. :-) Det var väldigt kul att göra något som Jon kunde vara med på också. Jag fick även välja ut två olika looks att styla, och det här är den första. Det är alltså en baddräkt men jag ville ha den som topp nu innan det är sol och bad-väder, jag älskar ju plagg man kan använda till olika saker. :-) Trodde nog aldrig att jag skulle ha såna här byxor men nu har jag några stycken och älskar formen på de. Med en tjocktröja, skinnjacka och ett par sneakers kan du enkelt klä ner det lite mer till vardags. Nu ska jag iväg på en frukost och sen bär det av, men vi hörs innan vi lyfter. Lots of love <3

//Goood morning! Do you know what I’m doing today? I’m going to Monaco with my mom this afternoon – woop woop! Haha, a bit too excited I know… Anyway, now I can finally tell you what we shot a few weeks ago, it was for a collab with River Island! We’ve been working together before but this time we did something different, will show you the video later this week so stay tuned for just a few more days. :-) It was so much fun to do something that Jon could be a part of too. I also got to choose two looks to style, and this is the first one. It’s a bathing suit but I wanted to wear it as a top before it’s time for the sun and beach, I love pieces that you can use in different ways. :-) Probably never thought I would wear these kind of pants but now I have a few similar ones and I love the shape of them. With a sweater, leather jacket and a pair of sneakers you can easily dress it down a bit for more every day looks. Now I’m heading for some breakfast and then it’s time to leave, but I’ll talk to you before we fly. Lots of love <3

I samarbete med River Island.

24 reaktioner på “LACE UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.