SPRING NEWS

janni-deler-spring-newsDSC_8223
janni-deler-spring-newsDSC_8218
janni-deler-spring-newsDSC_8203
janni-deler-spring-newsDSC_8204 copy
janni-deler-spring-newsDSC_8186

Some snaps from the Gina Tricot showroom!

Vårkläder, nu är det inte långt kvar hörni… Är så sugen på mjuka skjortor, massa färger och härliga jeans. :-) Får en liten försmak nu i Monaco hoppas jag, brukar ju oftast vara ganska varmt där men man kan ju aldrig vara säker den här tiden på året. Ska bli superhärligt att komma ner dit i vilket fall, speciellt tillsammans med min fina mamma. För någon vecka sen (eller mer?) så var jag och Alex förbi Gina Tricot för att spana in deras nya kollektioner. Så himla mycket fint i vanlig ordning! Älskar deras showroom också, soffan, kaktusar och bara fräscht. Ska kolla efter kaktusar eller mini-palmer nu i Monaco tänkte jag, vill ha några i lägenheten men kan inte riktigt bestämma mig för vad… Palmer känns ju mer jag men har börjat falla för kaktusar också! ;-) Nä nu ska vi boarda flyget, hann med en fika med Jon här på Arlanda. Han landade här idag, snacka om otajming. Mysigt att vi hann med en fika iallafall! Hörs i Monaco nästa gång, puss <3

//Spring clothes, now it’s not too far away guys… Can’t wait to wear soft shirts, lots of color and nice jeans. :-) Will get a little pre-feeling in Monaco now I hope, it’s usually pretty warm there but you can never be sure this time of the year. Will be so nice to come down there either way, especially together with my lovely mom. A week ago (or more?) me and Alex went by Gina Tricot to check out their new collections. So many nice pieces as usual! Love their showroom too, the couch, cactuses and it’s just so fresh. Will look for a cactus or mini-palm tree in Monaco now, want to have something for the apartment but I can’t really decide what I want… Palms feels more like me but I’m starting to like cactuses too! ;-) Well now it’s time for us to board the plane, had time to get some coffee with Jon here in the airport. He landed here today, talk about bad timing. It was nice to have time for a coffee at least! Talk to you in Monaco next time, hugs <3

18 reaktioner på “SPRING NEWS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.