SMALL DETAILS

janni-deler-blue-billie-jewellryDSC_8563-Redigera
janni-deler-blue-billie-jewellryDSC_8585-Redigera
janni-deler-blue-billie-jewellryDSC_8579-Redigera
Moon earring and star necklace from Blue Billie.

Har ibland fått frågor om varför jag aldrig har örhängen, jag har det ibland men väldigt sällan. Vet inte varför men jag känner mig oftast inte bekväm i det. Jag har mina smycken jag alltid har på mig och det brukar räcka, som mitt armband, ringar och halsband. Sover i de, duschar/badar och gör allt med mina smycken på. Jag faller oftast för ganska små och enkla som ger en liten extra detalj istället. :-) En tjejkompis har startat ett smyckesmärke som jag bara älskar, skulle gärna bära varje smycke därifrån men nu fick det bli mån-örhänget och det lilla halsbandet med stjärnan. Kändes väldigt jag, vill aldrig ta av mig örhänget haha! :-) Älskar att ha så grymma och drivna tjejer runtomkring, blir både inspirerad och glad. Hur är ni, har ni smycken ni alltid har på er eller har ni massa olika som ni har på er ibland? Nu ska jag duscha/skrubba/smörja in mig och köra ansiktsmask. Som sagt – älskar söndagar! ;-) PUSS <3

//I’ve gotten some questions about why I never wear earrings, I do sometimes but rarely. Don’t know why but I usually don’t feel comfortable wearing it. I have my jewelry that I always wear and that’s usually enough, like my bracelet, rings and necklace. Sleep in them, shower/swim and do everything with them on. I usually go for pretty small and simple pieces that just gives that little extra detail instead. :-) A girlfriend of mine just started a jewelry brand that I just love, would love to wear every single piece from it but for the moment I went for the moon earring and the little necklace with the star. Feels like typical me, never want to take the earring off haha! :-) Love to have all these cool and driven girls around me, I get both inspired and happy. How are you guys, do you have jewelry you always wear or lots of different ones you wear sometimes? Time for a shower/scrub/body lotion and face mask. As I said – love sundays! ;-) HUGS <3 

12 reaktioner på “SMALL DETAILS”

 • Mari says:

  Så fint =)

 • Emmy says:

  Åå så fina, har sett det där märket lite överallt senaste tiden. Klassiska och söta! Har funderat på månen förut och nu när jag ser den på blir jag sugen :) Jag är likadan som du, har mina smycken jag alltid har med mig och brukar sällan köpa nya. Gillar när smycken betyder något fint för mig! Hoppas du får en grym kväll, kram!

 • Men åhhh vad fint :D
  Många kramar från Hanna <3

 • Hannah says:

  Love your jewelry! I have the same necklace as you with the inital of my boyfriend (also a ‘j’) :) You are my inspiration I love your blog so much read it every day! Greetings from Innsbruck <3

 • Agnes says:

  Janni, du måste reklammarkera inlägg som dessa.
  Reklamombudsmannen har fällt Tyra för ett inlägg med reklam för Star Rider och det kommer fler ärenden mot bloggare som inte markerar samarbeten och reklam på rätt sätt.
  Det har ingen betydelse om bloggaren får betalt eller uttryckligen har ett samarbete. Man kan faktiskt göra reklam gratis för något men det är reklam ändå.
  Likaså om man länkar till produkter och företag som ren upplysning. Många säger att de länkar för att läsarna annars frågar men detta innebär ju att man hjälper företaget att sprida kunskap om produkterna och det är vad man kallar reklam.

  • janni says:

   Halloj! Jag läste om det, men om det verkligen inte är reklam utan jag bara vill skriva om något jag gillar så är det ju väldigt konstigt att det ska reklam-märkas… Då borde ju varje inlägg vara reklam då jag inte är naken på varje bild, haha! Om du förstår min tanke? Är det reklam/spons så skriver jag alltid ut det, något jag varit noggrann med från start. :-) Kram!

 • Emma says:

  Love it! I like to mix, sometimes I want a big necklace and sometimes I just want that little cute one. Guess I am a mix of both, haha! Hope your spa night was successful Xxx

 • Robyn says:

  Loveee the earrings babe!! Super cute <3

  http://www.skinnybelle.com/

 • Anna Lyhs says:

  Kolla Efva Attling. Hon har mycket fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.