BLACK/WHITE

janni-deler-black-whiteDSC_8691
janni-deler-black-whiteDSC_8727
janni-deler-black-whiteDSC_8714
janni-deler-black-whiteDSC_8736
janni-deler-black-whiteDSC_8710
janni-deler-black-whiteDSC_8747

Hat (here!) and pants (here!) from Nly Trend by Lisa -adlinks/ RayBan glasses/ Lindex shirt/ Savas Milano bag/ Nelly.com shoes

Dagens look iklädd några av Lisas plagg! Sjukt sköna byxor, jag gillar ju verkligen den modellen. Ska leta efter ett par som är svinlånga, jag vill att de ska släpa i marken men jag har långa ben jämfört med överkroppen så det är svårare att hitta. Älskar de här i vilket fall, tror de passar minst lika bra till låga skor som med klackar. Körde på svart och vitt idag, det händer inte ofta! ;-) Vi har haft en fullspäckad dag, mötet hos polisen gick hur bra som helst så det var skönt. Efter det har mamma och jag hängt på stranden en stund, gått till ett köpcentrum och betalat resten av möblerna, bokat leverans av dom och käkat libanesiskt till middag. Haha, full gas som alltid när mamma är med och jag gillar det! Ikväll ska vi bara kolla film och mysa, så innan det ska jag ta mig ett bad. PUSS på er <3

//Today’s look dressed in some of Lisa’s pieces! The pants are so comfy, I really like this kind of model. Will look for another pair that’s super long, I want them to touch the ground but I have long legs compared to my upper body so it’s pretty hard to find. Love these anyhow, think they would suit just as good with flat shoes as with heels. Went for black and white today, doesn’t happen too often! ;-) We’ve had a pretty busy day, the meeting with the police went great so that was awesome. After that mom and I went to the beach for a while, walked to a mall to pay the rest of the furnitures, booked the delivery of them and had lebanese for dinner. Haha, full gas as usual when my mom is with me and I like it! Tonight we’re just gonna watch a movie and chill, so before that I’m going for a bath. HUGS babes <3

28 reaktioner på “BLACK/WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.