NLY TREND BY LISA OLSSON

janni-deler-nlytrend-by-lisaolssonDSC_8590
janni-deler-nlytrend-by-lisaolssonDSC_8599
janni-deler-nlytrend-by-lisaolssonDSC_8594
janni-deler-nlytrend-by-lisaolssonDSC_8610
janni-deler-nlytrend-by-lisaolssonDSC_8604
janni-deler-nlytrend-by-lisaolssonDSC_8615

Celebrated my girls collection for Nelly with breakfast yesterday <3 See the collection HERE! -adlink

Goood morgon från Monaco! Jag och mamma kom fram igårkväll och gick ut och käkade middag, kom hem ganska sent och kollade När och Fjärran. Vi var ju med och jag glömde helt bort att påminna er! Var ni några som kollade? :D Ni kan se det på tv4 play annars, det gjorde vi. Igår var det inte bara det som sändes utan min girl Lisa släppte sin fantastiska kollektion för Nelly! GRATTIS babe!!! Så himla mycket fina grejer, återigen – älskar att ha så grymma tjejer omkring mig. <3 Fick med mig några av plaggen så tänkte fota lite looks så ni får se de på! Vi har precis kommit hem från en morgonprommis, smoothie-frulle på balkongen och nu ska jag jobba lite. Senare idag har jag mitt möte med polisen (alla som ska flytta hit behöver ha det) så önska mig lycka till! Puss och kram <3

//Goood morning from Monaco! Me and my mom arrived last night and went out for dinner, got back pretty late and watched “När och Fjärran” (the swedish tv-show we recorded in Berlin). Our episode was yesterday and I totally forgot to tell you guys! Anyone watched it? :D You can see it on tv4 play otherwise, that’s what we did. Yesterday wasn’t only the episode that went live, my girl Lisa released her collection for Nelly! CONGRATS babe!!! So many nice pieces, again – love to have all these great girls around me. <3 Got to bring some of the pieces so I’m planning to shoot some looks so you can see them on! We just got back from a morning walk, smoothie-breakfast on the balcony and now I’m gonna get some work done. Later today I have my meeting with the police (everyone who wants to move here have that) so wish me luck! Kisses and hugs <3

19 reaktioner på “NLY TREND BY LISA OLSSON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.