GREENS

janni-deler-green-outfitDSC_9141-Redigera
janni-deler-green-outfitDSC_9120-Redigera
janni-deler-green-outfitDSC_9160-Redigera
janni-deler-green-outfitDSC_9151-Redigera
janni-deler-green-outfitDSC_9114-Redigera copy
janni-deler-green-outfitDSC_9158-Redigera

RayBan glasses/ Gina Tricot jacket (here!)/ Imso.com dress (here!)/ Phillip Lim bag/  Nelly shoes

Berättade ju förut (tror jag?) att jag helt snöat in på grönt senaste tiden. Det märktes idag, haha! Grön tröja/klänning och den mest perfekta gröna bomberjackan. Har verkligen varit vårväder här dessa dagar, blir ju så glad för lite värme och sol. :-) Igårkväll gjorde mamma en inbakad fläta på mig så idag när jag släppte ut den så var håret stort och fluffigt. Jag gillar ju det så hade kvar det resten av dagen! Har bokat tid hos frissan nu iallafall så har tills på måndag att bestämma mig om jag ska klippa av det till lång page eller bara fixa det… Beslutsångest deluxe! Ena dagen är jag säker på att jag ska kapa av det och nästa dag tvärtom, återstår bara att se vilket humör jag är på när det är dags att klippa. ;-) Precis kommit hem från en god middag, nu står film och te på menyn här hemma. Ha en fin kväll hjärtan, kärlek <3

//I told you before (I think?) that I’m totally in to green lately. You could tell today, haha! Green dress/top and the most perfect green bomber jacket. It’s really been like spring here these days, I get so happy when it’s sunny and warm. :-) Last night my mom made braids on me so today when I let it out my hair was big and fluffy. I like that so I kept it for the rest of the day! I’ve finally booked an appointment at my hair dresser so I have until monday to decide if I’m gonna cut it in a long bob (lob?) or just freshen it up… Hard time deciding! One day I’m sure I’ll cut it and the next day I’m the opposite, so I just have to see which mood I’m in when it’s time to cut it. ;-) Just got back from a nice dinner, now we have movie and tea on the menu for tonight. Have a great night loves, hugs <3

40 reaktioner på “GREENS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.