Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:25 | February 24, 2016

GREENS

janni-deler-green-outfitDSC_9141-Redigera janni-deler-green-outfitDSC_9120-Redigera janni-deler-green-outfitDSC_9160-Redigera janni-deler-green-outfitDSC_9151-Redigera janni-deler-green-outfitDSC_9114-Redigera copy janni-deler-green-outfitDSC_9158-Redigera

RayBan glasses/ Gina Tricot jacket (here!)/ Imso.com dress (here!)/ Phillip Lim bag/  Nelly shoes

Berättade ju förut (tror jag?) att jag helt snöat in på grönt senaste tiden. Det märktes idag, haha! Grön tröja/klänning och den mest perfekta gröna bomberjackan. Har verkligen varit vårväder här dessa dagar, blir ju så glad för lite värme och sol. :-) Igårkväll gjorde mamma en inbakad fläta på mig så idag när jag släppte ut den så var håret stort och fluffigt. Jag gillar ju det så hade kvar det resten av dagen! Har bokat tid hos frissan nu iallafall så har tills på måndag att bestämma mig om jag ska klippa av det till lång page eller bara fixa det… Beslutsångest deluxe! Ena dagen är jag säker på att jag ska kapa av det och nästa dag tvärtom, återstår bara att se vilket humör jag är på när det är dags att klippa. ;-) Precis kommit hem från en god middag, nu står film och te på menyn här hemma. Ha en fin kväll hjärtan, kärlek <3

//I told you before (I think?) that I’m totally in to green lately. You could tell today, haha! Green dress/top and the most perfect green bomber jacket. It’s really been like spring here these days, I get so happy when it’s sunny and warm. :-) Last night my mom made braids on me so today when I let it out my hair was big and fluffy. I like that so I kept it for the rest of the day! I’ve finally booked an appointment at my hair dresser so I have until monday to decide if I’m gonna cut it in a long bob (lob?) or just freshen it up… Hard time deciding! One day I’m sure I’ll cut it and the next day I’m the opposite, so I just have to see which mood I’m in when it’s time to cut it. ;-) Just got back from a nice dinner, now we have movie and tea on the menu for tonight. Have a great night loves, hugs <3


37 kommentarer40 kommentarer om “GREENS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett asbra tips är att klippa lite kortare än en vanlig toppning så att du får känna på att ha kortare, men det växer ut inom kort. Känns det bekvämt efter den första klippningen tycker jag att du ska gå kortare. Din ansiktsform är så nätt och fin att jag är övertygad om att du skulle vara såååå fin i page! Hoppas att det är det du bestämmer dig för :)

  Reply
 • nooo please don’t cut it. you are blessed with such beautiful long hair. <3

  Reply
 • Hej, lång page, längre fram och kortare bak… Som när du stoppar in håret i typ en polotröja.. Så skönt och snyggt! Och ärligt… Det är bara hår :-)

  Reply
 • Är ju bara hår!! :P Våga testa något nytt! Övertygad om att det skulle passa dig ännu bättre.

  Reply
 • Älskar grönt. Så fint =) Ni ser ut att ha det fint där borta, Härligt!

  Reply
 • Förstår precis vad du menar med beslutsångesten med att klippa av håret. Jag har haft långt hår hur länge som helst nu, vissa dagar vill jag bara kapa av det men jag ångrar mig alltid i sista sekund. Usch, håret blir en sån stor del av till slut, haha!
  x

  http://josefinmolanders.blogspot.co.uk

  Reply
 • Åh gud vad snyggt! Jag har också halkat in på grönt och särskilt den där olivgröna, så himla fint! Jag tycker du ska våga ett klipp! Det växer ut igen. Kör på en axellång page/bob som du fortfarande kan variera rakt eller lockigt. Och be frisören att spara tillräckligt så att du kan sätta upp håret i en (liten) tofs/knut när du tränar. Guld värt! Det kommer passa dej toppen och håret ser mycket tjockare och friskare ut, det upplevde iaf jag :) Lycka till!

  Reply
 • Awesome look!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Gorgeous ! I love green right now as well, it looks amazing on you though ! I especially love the bomber jacket and your hair is so lovely that way !

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

  Reply
 • This army/olive green outfit is to die for!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

  Reply
 • Army green looks so good on you! Love this outfit X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Du får tänka att håret växer ut OM du skulle ångra dig, även en bra idé att börja med att klippa lite mer är vanligt som någon annan skrev :D

  Reply
 • Hahah jag veet, måste ta mig en seriös funderare i helgen… ;-) Kram!

  Reply
 • Klippklippklipp!! Är helt säker på att du kommer vara skitsnygg i det!

  Reply
 • Aaah så svårt att bestämma!!!!! Hahaha, kram! <3

  Reply
 • Åh vilken drömjacka!! :D

  Reply
 • Åh! Så spännande! Du har ju drömhår men har sett några bilder på dig med håret instoppat i tröjan och då går det inte att undvika tanken på hur fin du hade varit i page! Jag klippte själv av mitt långa hår för 2-3 år sedan och trivdes super i det, nu har jag dock långt igen så det är ju “bara” att låta det växa om du ångrar dig :) kram

  Reply
 • så snygg outfit! love it

  Reply
 • I definitely recommend you cutting your hair into a lob!

  Had the same struggles last year and when I was at the hairdresser, I spontaneously decided to cut them off. Best decision ever. My hair looks more healthy and fresh now and I can do lots of different styles that I never tried with longer hair.
  Go for it! ?

  Hugs,
  Julia

  Reply
 • snygg outfit <3

  Reply
 • wow, you look awesome!
  xx
  http://www.thefashionplaybook.de

  Reply
 • Love these boots but can’t find them on nelly.com! Help!

  Reply
 • Pretty old… :-( Maybe they have similar ones? Xx

  Reply
 • I think You should definitely cut bob, I did it couple of days ago, and I’m very happy with the result. :)

  Reply
 • I am obsessed with this look!
  xx
  http://putitallonme.com/

  Reply
 • Thanks babe! <3 Xx

  Reply
 • Såå fin <3 du som ofta har filmkväll, kan inte du ge tips på lite bra filmer som du gillar? :) kramis

  Reply
 • Tack söta! <3 Hmm, kollar mest serier. Netflix är the shit, började kolla Lost nu igen med mamma men annars kollar jag orange is the new black just nu. Kram <3

  Reply
 • Älskar stövlarna!

  Reply
 • Snyggt

  Reply
 • Åh alltså hade varit så jävla snyggt! Är det Axu som ska klippa dig isf? han är ju sjukt duktig lär bli väldigt snyggt och tror verkligen du skulle se mer trendig och chick ut! Men tycker verkligen du ska satsa på en längre LOB absolut inte för kort eller page. Spana in dessa två snygga klipp: http://youtu.be/Kv0NKuwdEkU och http://youtu.be/Ljn5V6-618g

  Reply
 • Yes, det är Axu som klipper! :-) Aaah kan inte bestämma mig ännu, får se hur det känns på måndag haha! Tack för inspo, sista videon var ju så jäkla snyggt resultat! Kram <3

  Reply
 • Hej fina du!!
  Undrar hur du får till ditt hår så som du har det på bilden? Det ser så naturligt vågigt o fint ut! Hur gör du?? ;-) kram

  Reply
 • Sov med en fläta och tog ut den dagen efter bara! :-) Hade inbakat fläta hela vägen upp så det blev lockigt hela vägen :-) Kram!

  Reply
 • Kan du länka till skorna om de finns kvar? Så snygga ju!!

  Reply
 • Hittade dom inte tyvärr!! :-( måste vara slut… Kram!

  Reply
 • Jag gillar det!.. Mycket elegant och snyggt :) Bravo!!

  Reply