MONACO SNAPSHOTS

janni-deler-monaco-snapsDSC_8772
janni-deler-monaco-snapsDSC_8865
janni-deler-monaco-snapsDSC_8862 copy
janni-deler-monaco-snapsDSC_8763
janni-deler-monaco-snapsDSC_8875
janni-deler-monaco-snapsDSC_8785

Mixed snaps from this trip to Monaco <3

God morgon babes! Sista timmarna här nu innan det är dags att åka till Stockholm. Vi har haft det så himla mysigt, känns som vi har varit här en vecka haha! Har hunnit med så mycket och fotat massor, samt hängt med min fina mamma. Känns galet att det här kommer vara mitt hem om någon vecka! Jag trivs verkligen här. Det här är första gången jag är här utan Jon, det kommer jag ju vara några gånger nu när jag ska bo här, även om jag saknar honom här så har det varit kul att utforska lite själv. :-) Vi har hängt på stranden lite, gått på stan, ätit massa god mat och kollat i hamnen. Nu ska vi packa ihop och städa lite innan vi åker till flygplatsen! Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Our last hours here before it’s time to go to Stockholm. We’ve had such a great time, feels like we’ve been here for a week haha! We’ve done so much and now I have so many pictures, also got to spend time with my amazing mom. Feels crazy that this will be my home in like a week! I really like it here. This is the first time I’ve been here without Jon, I will be here alone more when I’m living here, even if I miss him here it’s been nice to explore some on my own. :-) We’ve been hanging out on the beach, walked around town, had lots of good food and checked out the port. Now it’s time to pack and clean some before we leave to the airport! Talk later, kisses and hugs <3

21 reaktioner på “MONACO SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.