SHOPPING

janni-deler-chanel-shoppingDSC_0722-Redigera
janni-deler-chanel-shoppingDSC_0698-Redigera

Chanel shopping in Monaco a while ago.

Hej babes! Hur mår ni? Vi har det toppen här borta, har knatat runt som aldrig förr. Vi har gått så mycket idag så vi båda somnade en stund i soffan nu på eftermiddagen, haha! Kul att se mer och visa mamma Monaco. :-) Nu är det inte långt till flyttlasset går så jag har rensat och rensat hemma, som ni vet pratade jag om min ena Chanel-väska som jag skulle sälja. Fick massa bud på den men fick sedan inga svar, så nu får Hille hjälpa mig som har hemsidan Stillinfashion. Tog en fika med henne för ett tag sedan och herregud vilken härlig kvinna! Så, nu får hon sälja min Chanel och även en LV-väska. Finns massor av fina grejer på hennes hemsida så in och spana om ni är sugna på några godbitar, allt från Célineväskor till Chanel-scarfs. ;-) Snart ska jag och mamma ut och käka vår sista middag här i Monaco, imorgon åker vi tillbaka till Sverige en sväng. Hörs senare ikväll, puss <3

//Hey babes! How are you? We’re having the best time here, been walking around like never before. We’ve been walking so much that we both fell asleep on the couch this afternoon, haha! Fun to see more and show mom Monaco. :-) Now it’s not too long left until I ship all my stuff over here and I’ve been cleaning out so much at home, as you know I talked about one of my Chanel-bags that I’m selling. Got lots of offers but after a while no answers, so now Hille will help me sell it and she have the website Stillinfashion. Had coffee with here a while ago and oh my what an amazing woman! So, now she gets to sell my Chanel and also one LV-bag. There’s lots of nice things on her website so go and check it out if you feel like shopping some goodies, everything from Céline bags to Chanel scarfs. ;-) Soon mom and I will head out for our last dinner here in Monaco, tomorrow we’re going back to Sweden for a few days. Talk later tonight, hugs <3

12 reaktioner på “SHOPPING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.