Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:17 | February 25, 2016

DENIM ON DENIM

janni-deler-denim-on-denimDSC_9018-Redigera janni-deler-denim-on-denimDSC_9058-Redigera janni-deler-denim-on-denimDSC_9070-Redigera janni-deler-denim-on-denimDSC_9033-Redigera janni-deler-denim-on-denimDSC_9066-Redigera janni-deler-denim-on-denimDSC_9051-Redigera

RayBan glasses/ Lindex shirt/ Chiquelle jeans/ Céline bag/ Superga shoes (here!) – adlink

Touchdown Sverige! Har varit här i några timmar men åkte direkt till min syster för taco-middag och mys, vill ta vara på varenda minut jag får över nu. :-) Här är en skön look från Monaco iallafall, jeans på jeans. Kändes väldigt vårig insåg jag nu, men med ett par boots och kappa över med en halsduk så funkar det minst lika bra i kallare väder nu. Vet inte om ni gillar att jag säger andra sätt att styla looksen på? Om inte så kan jag sluta, haha! Här är den fina flätan mamma gjorde på mig, gillar att hon vek in slutet på den. Blev lite mer annorlunda än en vanlig fläta! På flyget satte jag mig och skrev ner en lista på saker jag ska bocka av nu, grejer som måste göras innan flytten, logistik på prylar/möbler som ska ges bort osv. Kändes som jag hade 1000 grejer när jag tänkte på det i huvudet men när jag väl skrev ner det så fick jag en bättre överblick. Ska börja bocka av allt en efter en imorgon, ikväll blir det bara en lugn kväll här hemma. Tar tag i allt imorgon! ;-) Hoppas ni haft en härlig dag hjärtan, puss <3

//Touchdown Sweden! I’ve been here for a few hours but went straight to my sister for some taco-dinner and chill, want to spend every minute I have with family and friends now. :-) Here’s a comfy look from Monaco anyway, denim on denim. Just realized it was a very spring-feel look, but with a pair of boots and a coat and scarf it works just as good in colder weather now. Don’t know if you like that I say different ways to style my looks? If not I can stop doing it, haha! My mom made this braid on me, liked that she folded it like this in the end. Turned out a bit more different than a regular braid! On the plane I sat down and wrote a list of everything I have to do, things I need to sort out before the move, logistics of things/furnitures that I will give away. Felt like I had 1000 things to do when I just had it in my head but when I finally wrote it on a note I got a better overview. Will start checking things off the list tomorrow, tonight I’m just going for a calm night at home. Will get on it tomorrow! ;-) Hope you’ve had a great day loves, hugs <3


16 kommentarer16 kommentarer om “DENIM ON DENIM”

  I looove those jeans.
  A little question: Did u gain some weight? Just wondering. You looking amazing as always <3 <3 <3

  Sevgin
  http://sevgingo.com

  Reply

  Me too! :-) Haha, I don’t know, maybe I did (never weigh myself)! As long as I feel strong and fit I don’t care too much, if I have the energy to do what I want I’m happy with my body. :-) Hugs and thanks!

  Reply

  Mår alltid bättre efter att skrivit listor, man tror ju alltid det är mer än vad det faktiskt är. ;) Och älskar looken, min favvo! Knatar alltid omkring i slitna jeans och BF skjorta. :)

  Reply

  Hahaha, jag vet! Varför gör man inte alltid det? ;-) Skönaste looken helt klart. Kram! <3

  Reply

  Snyggt du hade fått till det med flätan vid tofsen :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här