DENIM ON DENIM

janni-deler-denim-on-denimDSC_9018-Redigera
janni-deler-denim-on-denimDSC_9058-Redigera
janni-deler-denim-on-denimDSC_9070-Redigera
janni-deler-denim-on-denimDSC_9033-Redigera
janni-deler-denim-on-denimDSC_9066-Redigera
janni-deler-denim-on-denimDSC_9051-Redigera

RayBan glasses/ Lindex shirt/ Chiquelle jeans/ Céline bag/ Superga shoes (here!) – adlink

Touchdown Sverige! Har varit här i några timmar men åkte direkt till min syster för taco-middag och mys, vill ta vara på varenda minut jag får över nu. :-) Här är en skön look från Monaco iallafall, jeans på jeans. Kändes väldigt vårig insåg jag nu, men med ett par boots och kappa över med en halsduk så funkar det minst lika bra i kallare väder nu. Vet inte om ni gillar att jag säger andra sätt att styla looksen på? Om inte så kan jag sluta, haha! Här är den fina flätan mamma gjorde på mig, gillar att hon vek in slutet på den. Blev lite mer annorlunda än en vanlig fläta! På flyget satte jag mig och skrev ner en lista på saker jag ska bocka av nu, grejer som måste göras innan flytten, logistik på prylar/möbler som ska ges bort osv. Kändes som jag hade 1000 grejer när jag tänkte på det i huvudet men när jag väl skrev ner det så fick jag en bättre överblick. Ska börja bocka av allt en efter en imorgon, ikväll blir det bara en lugn kväll här hemma. Tar tag i allt imorgon! ;-) Hoppas ni haft en härlig dag hjärtan, puss <3

//Touchdown Sweden! I’ve been here for a few hours but went straight to my sister for some taco-dinner and chill, want to spend every minute I have with family and friends now. :-) Here’s a comfy look from Monaco anyway, denim on denim. Just realized it was a very spring-feel look, but with a pair of boots and a coat and scarf it works just as good in colder weather now. Don’t know if you like that I say different ways to style my looks? If not I can stop doing it, haha! My mom made this braid on me, liked that she folded it like this in the end. Turned out a bit more different than a regular braid! On the plane I sat down and wrote a list of everything I have to do, things I need to sort out before the move, logistics of things/furnitures that I will give away. Felt like I had 1000 things to do when I just had it in my head but when I finally wrote it on a note I got a better overview. Will start checking things off the list tomorrow, tonight I’m just going for a calm night at home. Will get on it tomorrow! ;-) Hope you’ve had a great day loves, hugs <3

16 reaktioner på “DENIM ON DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.