COMFY SET

janni-deler-comfy-set-ragdoll-laDSC_9220
janni-deler-comfy-set-ragdoll-laDSC_9211
janni-deler-comfy-set-ragdoll-laDSC_9223
janni-deler-comfy-set-ragdoll-laDSC_9246

RayBan glasses/ Ragdoll LA set

Goood morgon! Idag börjar min ta tag i allt-dag, haha! Har haft en skön morgon och ska snart iväg på första mötet, har två möten idag och däremellan tänkte jag dra till kontoret och jobba undan innan helgen. Måste börja packa nu, har rensat allt men kommer göra en rensning till när jag packar ner allt i kartonger. Lite annorlunda helg om man jämför med bilderna ovan, vi kollade solnedgången på stranden i Monaco… I mitt mys-set, jag tyckte det var varmt medan alla som bor i Monaco hade jackor och kängor typ. Är man svensk så är man! ;-) Ska bli skönt att komma tillbaka dit, bokade biljett igår så jag åker tillbaka på torsdag. Då har jag ingen lägenhet kvar i Sverige när jag kommer tillbaka nästa gång, ganska konstig känsla. Är peppad på ett nytt äventyr, ska bli fantastiskt att flytta ihop med Jon och dessutom ha den där stranden precis utanför dörren. En dröm som går i upplevelse! Nä nu måste jag byta om och springa till mitt första möte, hörs senare idag. Kärlek <3

//Goood morning! Today it’s time for my do everything I need to-day, haha! Had a calm morning and soon I’m heading for my first meeting, have two meetings today and in between that I’m planning to head to the office to get some work out of the way before the weekend. Have to start packing my things now, I’ve been cleaning out all my wardrobes but I’m gonna do it again when I pack it all in boxes. A different weekend compared to the pictures above, we watched the sunset on the beach in Monaco… In my cozy set, I thought it was warm out but everyone who lives in Monaco had jackets and boots on. If you’re from Sweden you don’t feel the cold! ;-) Will be nice to go back there, booked my ticket yesterday so I’m going back on thursday. After that I don’t have an apartment in Sweden next time I’m coming back, a pretty weird feeling. Excited for a new adventure, will be amazing to move in together with Jon and also to have this beach right outside the door. A dream come true! Well now I have to change and run to my first meeting, talk later today. Love <3

22 reaktioner på “COMFY SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.