CITY VIBES

janni-deler-city-vibes-outfitDSC_8644
janni-deler-city-vibes-outfitDSC_8652
janni-deler-city-vibes-outfitDSC_8647
janni-deler-city-vibes-outfitDSC_8637
janni-deler-city-vibes-outfitDSC_8632
janni-deler-city-vibes-outfitDSC_8657

Make Way jacket (here!) -adlink/ Primark scarf/ Lindex shirt/ Anine Bing jeans/ Old backpack/ Jennie Ellen shoes

En look från några dagar sedan, innan jag åkte till Monaco faktiskt men glömde helt lägga upp den! En skön city-look helt enkelt, fått massa frågor om kappan och den är ganska gammal men den fanns fortfarande kvar såg jag nu. :-) Skjortan älskar jag verkligen och den kommer in på Lindex snart, den är gjort i sustainable material vilket jag ger en stor tumme upp till! Idag då, var förbi gymmet och tränade ett pass och hängde med folk på invigningen. Efter det har jag rensat, rensat och rensat lite till. Ärligt talat, hur många gånger kan man rensa? Haha! Ska köra iväg massa grejer imorgon och min lillebror (som är 12 år) ställer upp som bärhjälp. Man kan lita på familjen i alla lägen! ;-) Ska fixa här hemma i någon timme till innan det är dags för middag och någon drink med Alex. Behöver en skön/rolig kväll med härligt sällskap, imorgon är det fullt ös medvetslös inför flytten. Ha en grym kväll hjärtan, puss! <3

//A look from a few days ago, before I went to Monaco actually but I totally forgot to post it! A comfy city-look, got lots of questions about the coat and it’s pretty old but I just noticed it was still available. :-) I really love this shirt and it will be available soon at Lindex, it’s made in sustainable materials which I give a big thumbs up for! Today then, went by the gym for a workout and hung out with people at the opening. After that I’ve been cleaning, cleaning and cleaned out some more. Seriously, how many times can you clean out all of your stuff? Haha! Will drive away with lots of things tomorrow and my little brother (who’s 12 years old) said he wanted to help me carry. You can always trust your family! ;-) Will keep on organizing here for another hour before it’s time for dinner and a drink with Alex. Need a nice/fun night with great company, tomorrow it’s back on it to sort things out before I move. Have a great night loves, hugs! <3

19 reaktioner på “CITY VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.