OMELETTE

janni-deler-omelette-monacoDSC_8993
janni-deler-omelette-monacoDSC_8990 copy
janni-deler-omelette-monacoDSC_8998

Omelette and fresh juice!

God morgon! Härligt med lördag och sol, jag vaknade sjukt tidigt imorse i vanlig ordning. När jag går och lägger mig tidigt är det liksom kört dagen efter, vaknar vid 06.30 och är klarvaken. Behöver max 7h sömn sen kan jag inte sova mer, haha! Har kollat tv och faktiskt käkat omelett till frukost. Brukar sällan laga sån “matig” frukost men jag blev sugen på det efter vi käkade lunchen ovan i Monaco. Vi satte oss i hamnen och beställde färska juicer (kokos och ananas, alltså bästa kombon!) och en ratatouille-omelett. Aldrig tänkt på att man kan göra det förut och det var grymt gott! Imorse la jag i spenat och chevre-ost, riktigt smarrigt det med. ;-) Ska dra till Crossfit Atum snart som har invigning idag, så sjukt glad över att Ako har öppnat det. Älskar gymmet och vill bara dra dit och hänga/träna varje dag, haha! Hoppas ni har en fin morgon och att ni fått sova ut… ;-) Puss <3

//Good morning! Nice with saturday and sun, I woke up super early this morning as usual. When I go to bed early there’s no chance the day after, wake up around 06.30 and feel wide awake. Need maximum 7 hrs of sleep and then I can’t sleep more, haha! Been watching tv and actually had an omelette for breakfast. Usually never make that kind of breakfast but after we had the lunch above in Monaco I craved it. We sat down in the port and ordered fresh juices (coconut and pineapple, best combo ever!) and a ratatouille omelette. Never thought of that before but it was so good! This morning I had spinach and chevre cheese in it, really tasty too. ;-) Will soon head to Crossfit Atum that have their opening today, I’m so glad Ako opened that. Love the gym and I just want to go there and hang out/train every day, haha! Hope you guys have a great morning and that you got to sleep in a little… ;-) Hugs <3

11 reaktioner på “OMELETTE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.