DUNGAREES

janni-deler-dungareesDSC_9293
janni-deler-dungareesDSC_9303
janni-deler-dungareesDSC_9324
janni-deler-dungareesDSC_9317
janni-deler-dungareesDSC_9281 copy
janni-deler-dungareesDSC_9319

Dry Lake jacket/ Chiquelle top/ Old dungarees (similar here!) –adlink/ Jennie-Ellen shoes

God morgon babes! Här kommer lite bättre bilder på gårdagens look samt magiska ljus… ;-) Som sagt, sneaker-addict just nu och speciellt dessa med lite högre sula. Såg att just den här färgen var slutsåld men finns i svart och vitt om någon är sugen. Man känner sig lite som ett barn när man har hängselbrallor men jag gillar det massor, skönt att glida runt i och det blir varmare på något sätt. :-) Min dag började vid 7 imorse när mamma kom förbi för att hämta ett lass till, hon kommer förbi snart igen med lite fler kartonger så jag kan fortsätta packa. Alltså vad hade jag gjort utan min familj? Underlättar min flytt så otroligt mycket när jag får hjälp, guld värt! Ska bjuda mamma på spa efter det här, haha! <3 Nä nu ska jag svepa en kopp kaffe och fortsätta, hörs senare. Puss!

//Good morning babes! Here’s a few better pics of yesterday’s look and magical light… ;-) As I said, sneaker addict right now and especially these with a higher sole. Noticed this colour is out of stock but they are available in black and white if someone feels like getting them. You almost feel a little bit as a kid when you wear dungarees but I like it a lot, comfy to walk around in and they are a bit warmer than normal pants. :-) My day started at 7 this morning when my mom came by to pick up another load of things, she’s coming by soon again with some more boxes so I can continue packing. Seriously, what would I have done without my family? They make my move so much easier when I get this much help, can’t even tell how grateful I am for that! Will give my mom a spa day after this, haha! <3 Time for coffee and then continue, talk soon. Hugs!

13 reaktioner på “DUNGAREES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.