MOOD

janni-deler-hairDSC_9332
janni-deler-hairDSC_9331

My mood right now, haha!

Två bilder från idag, ska visa er outfiten lite bättre sen. ;-) Just nu har jag för mycket att stå i så hinner inte kolla igenom/redigera bilder, behövde en liten paus nu så hittade två bilder som beskrev dagen iallafall. Här ser ni resultatet på håret lite, jag blev supernöjd! Vi gjorde det lite ljusare, klippte en bit och gjorde det fräschare. Antonio alltså, vilken klippa! Klockan springer ifrån mig de här dagarna, kunde det vara mer lägligt att det är skottår liksom? Vann en extra dag, haha! Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska hinna allt, har hela dagen imorgon att packa klart men det känns ju aldrig som det tar slut. Någon som har flyttat som kan ge mig lite pepp på att det löser sig? ;-) Snart är jag normal här på bloggen igen, just nu känns det bara som om jag snackar om samma sak… Hoppas ni kan hålla ut! Ha en fin kväll, kärlek <3

//Two pics from today, will show you the outfit a bit better later. ;-) Right now I have so much to do so I don’t have time to go through/edit pictures, just needed a break and found these two that described my day at least. You can see the result of the hair a bit, I got so happy with it! We made it brighter, cut off some and just made it more fresh. Antonio, what a star! Time is running away from me these days, couldn’t be more convenient that it’s an extra day this year (is it called leap year?). Won a day extra, haha! Still not sure how I will manage to do everything, have the entire day tomorrow to pack the last things but it just feels like there’s a never ending to it. Anyone who has moved and can give me some great words about that it’ll work? ;-) Soon I’ll be back to normal here on the blog again, right now it just feels like I’m talking about the same thing… Hope you guys can handle it for a few more days! Have a lovely night, love <3

9 reaktioner på “MOOD”

 • antonia says:

  i am not gonna lie i hoped you gonna cut your hair but i dont wanna talk you into something you may regret later on. and your fresh hair looks great :) <3
  oh and dont worry i am sure you gonna make it. the moving company you choose seems to be great and i am sure everything will work out at the end. dont stress out, everything will be packed and if not i am sure your family will be there to help out. i know moving is soo stressful and so much work but at then end it will be fine :) just one more day and you are done!!! <3

  • janni says:

   I know, you’ve told me that so many times so I decided that if I still want it I’m gonna do it end of August! Just for you! ;-) Thanks babe, you always make me feel better! <3 Biggest hug!

 • Kristina says:

  Hey Janni. I am 23 and I have mooved for 4 times so far…. So no worry it will be fine. It seems horrible noe but oncr you are done you will be so happy and satisfied! Good luck

 • Anna says:

  Såå fin :D

 • Robyn says:

  Totally feel your mood babe!! Busy days lately for me too <3

  http://www.skinnybelle.com/

 • Rebecka says:

  Det går bra Janni! Jag flyttade från norge till sverige i söndags och jag lever än hehe. Man packar och packar och packar men till slut blir man faktiskt färdig, och nu är det helt fantaaastiskt att få packa upp mina stackars vakuumpackade kläder i en ny lägenhet. Så det går bra, det BLIR bra!

  • janni says:

   Tack fina! <3 Allt gick ju super, ibland känns det bara som det är för mycket. ;-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.