COLOUR SQUAD

janni-deler-Main_Picture_Color_Your_Friends
Janni Deler 1 (1)

Our squad for the Color Your Friends campaign!

Nu kommer en riktigt rolig grej till er här, något ni kan få göra tillsammans med era bästa vänner! Jag gör just nu ett samarbete med L’oréal Paris som har en kampanj som heter “Color Your Friends”. De har en tävling där man kan vinna en photoshoot med styling och ett mittuppslag i en modetidning tillsammans med sina vänner. Hur kul!? Allt är ju så mycket roligare när man gör det tillsammans med dom man gillar. Vi kallar vårt squad för #colorsquad, så nu får ni skapa ert egna “squad” och anmäla er, då får ni en hashtag som ni ska använda när ni postar bilder på gänget på Instagram. :-) Ni hittar all info och anmäler er HÄR! Det har ju varit en del hårsnack här senaste tiden, har fått många frågor vilka färger jag använder i mitt hår och jag ska vara ärlig och säga att jag inte färgat håret själv på säkert 10 år… Går alltid till frisören och lägger i slingor, men den här färgen från L’oréal Casting Créme Gloss (Iced Blonde 910) är den som är mest lik min. :-) Lycka till nu ladies, nu kör vi! <3

//Now I have something really fun for you guys, something you can do together with your best friends! Right now I’m doing a collab with L’oréal Paris that have a campaign called “Color Your Friends”. They have a competition where you can win a photoshoot with styling and have it published in a fashion magazine together with your friends. How fun!? Everything is so much more fun when you do it with people you like. We call our squad the #colorsquad, so now you have to create your own “squad” and join, then you’ll get a hashtag that you can use when you post pictures of your crew on Instagram. :-) You’ll find all the info and how to join HERE! There’s been a lot of talking about hair lately, I’ve gotten questions about what colors I use for my hair and to be honest I haven’t dyed my hair on my own in like 10 years… I always go to my hairdresser for highlights, but this color from L’oréal Casting Créme Gloss (Iced Blonde 910) is the one that looks mostly like mine. :-) Good luck lades, let’s do this! <3

13 reaktioner på “COLOUR SQUAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.