HAWAII FILM

IMG_6138
janni-deler-hawaii
IMG_4569

Hawaii snaps on film – wow I wanna go back!

Babes! Hur mår ni? Jag är lite slut efter dessa dagar men nu känns allt klart. Skön känsla! Fick bilder skickade av Michaela precis, hon hade hittat en gammal film-rulle från Hawaii som vi glömt bort. Hon fotar ofta med en analog kamera och framkallar bilderna, jag älskar känslan i de bilderna. Blir en helt annan grej, man måste bara ha tålamodet att vänta på framkallningen. När jag såg smset med bilderna blev jag helt varm i kroppen, fick alla feelings jag hade när vi var på Hawaii. Vilken jäkla drömresa och vilket drömgäng vi var där! MÅSTE åka tillbaka snart… Älskade Hawaii. <3 Snart kommer mina kusiner hit för att bära ner min säng, jag utnyttjar varenda del av familjen för den här flytten. ;-) Efter det blir det middag med farmor, mysigt! Hörs sen, puss <3

//Babes! How are you? I’m pretty tired after these days but now everything starts to fall in to place. Nice feeling! Just got some pictures sent to me from Michaela, she found an old roll of film from Hawaii that we totally forgot. She often shoots with an analog camera, I love the feeling in those pictures. It’s a totally different thing, you just have to be patient to wait for the pics to be developed. When I saw the sms with the pictures I got warm in my entire body, got all the feelings I had when we were in Hawaii. What a freaking dream-trip with the dream team! HAVE to go back soon… Loved Hawaii. <3 My cousins will come over soon to pick up my bed, I use all of my family for this move. ;-) After that I’m having dinner with my grandma, cozy! Talk later, hugs <3

15 reaktioner på “HAWAII FILM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.