LET’S GO

janni-deler-flightmodeDSC_9890
5_MG_0484 - Photo by Fabian Wester
janni-deler-sunset-monacoIMG_7572

Time to fly (and move) to Monaco!

God morgon från flygplatsen! Nu ska jag flyga, möta upp flyttkillarna i Monaco och packa ut alla mina saker till mitt nya hem. :-) Ska bli så sjukt härligt att säga vårt hem från och med nu! Nästa gång jag kommer till Sverige har jag inget hem här, kommer ta ett tag att vänja sig vid det… ;-) Igår hängde jag med farmor, vi käkade middag och sen sov jag över. Vaknade utvilad tidigt imorse så vi hann till och med käka frukost ihop innan jag åkte. Nu säger jag hej då Sverige och hello Monaco, kommer ju såklart komma tillbaka men nästa gång är det mer ett besök än att “komma hem”. Spännande! PUSS på er, hörs när jag är framme! <3

//Good morning from the airport! Now it’s time to move, gonna meet up with the moving guys and unpack all my stuff to my new home. :-) Will be so nice to finally be able to say our home from now on! Next time I’m coming to Sweden I don’t have my own home here, will take a while to get used to it… ;-) Last night I hung out with my grandma and had dinner and sleep over. Woke up rested early this morning so we even had time to have breakfast together before I left. Now I say good bye to Sweden and hello Monaco, of course I’m coming back but next time it’s more like a visit instead of “coming home”. Exciting! HUGS babes, talk to you when I’m there! <3

33 reaktioner på “LET’S GO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.