PRINTED SET

janni-deler-printed-set-river-islandDSC_8799
janni-deler-printed-set-river-islandDSC_8834
janni-deler-printed-set-river-islandDSC_8843
janni-deler-printed-set-river-islandDSC_8833 copy
janni-deler-printed-set-river-islandDSC_8821
janni-deler-printed-set-river-islandDSC_8811
janni-deler-printed-set-river-islandDSC_8850

RayBan glasses/ River island top (here!) pants (here!) shoes (on sale here!) – In collaboration with River Island

Home sweet home, äntligen ligger jag i sängen efter en minst sagt hektiskt dag! ;-) Flög tidigt imorse, kom fram, började bära in alla möbler/kartonger och sen körde vi iväg våra gamla möbler från lägenheten till en annan adress. Vi käkade precis libanesiskt på golvet haha, vi har beställt nya möbler som kommer imorgon. Ska visa er bilder härifrån så fort allt är klart! :-) Här är en ny favorit-look iallafall, tänkte att det var roligare att se än min bära-outfit jag har idag. Det är min sista look för samarbetet med River Island och jag måste nog säga att det är min favorit. Känns fantastiskt att äntligen vara här och ha alla mina saker här, det bjöds på galet fint väder idag. Hann ju tyvärr inte njuta av det men blir så mycket gladare när solen skiner utanför… ;-) Nu ska jag ta ett så långt bad så jag ser ut som ett russin, sen ska vi slå på en film som jag kommer somna till efter ca 1 sekund. Lots of love! <3

//Home sweet home, finally in bed after a pretty hectic day to say the least! ;-) Had my flight early this morning, arrived, started carrying all the furnitures/boxes and then we drove away with our old furnitures to another address. We just had lebanese food on the floor haha, we’ve ordered some new furniture that will arrive tomorrow. Will show you pictures from here as soon as it’s done! :-) Here’s a new favorite look anyway, thought it was more fun to show than my carry-outfit from today. It’s my last look from the collab with River Island and I think I have to say it’s my favorite. Feels amazing to finally be here and have all my stuff here, we got some amazing weather today. Unfortunately I wasn’t able to be outside to enjoy it but I get so much happier when I see the sun shine… ;-) Now I’m gonna take a long bath until I look like a raisin, after that we’re watching a movie that I’ll probably fall asleep to after about 1 sec. Lots of love! <3

13 reaktioner på “PRINTED SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.