PEANUT BUTTER

janni-deler-green-smoothie-peanutbutterDSC_8965
janni-deler-green-smoothie-peanutbutterDSC_8967 copy

Green vanilla smoothie topped with strawberries and PB!  -in collab with Fitnessguru

Goood morgon från Monaco! Har spenderat 3 timmar med att packa upp, haha en never ending story det här… ;-) Fick i mig en smarrig frulle iallafall, gjorde min vanliga smoothie med spenat, fryst mango, jordgubbar, vanilla white chocolate protein (här!) och vatten – mixa och klart! Jag är ju ambassadör för fitnessguru och min mest beställda produkt är helt klart peanut butter crunchy (här!), toppar allt med den. ;-) Smoothies, gröt, yoghurt, riskakor och ja det funkar till allt. Snart kommer våra nya möbler, wihoo! Den här flytten har varit ett enda långt träningspass typ, har så ont i varenda muskel efter allt bärande och packande. Man får se det som en helkropps-workout helt enkelt haha! Puss på er, hörs sen <3

//Goood morning from Monaco! I’ve spent 3 hours unpacking, haha this is a never ending story… ;-) At least I had a nice breakfast, made my usual smoothie with spinach, frozen mango, strawberries, vanilla white chocolate protein (here!) and water – mix and it’s done! I’m an ambassador for fitnessguru and the product I’ve ordered the most is for sure the crunchy peanut butter (here!), I top everything with it. ;-) Smoothies, oatmeal, yoghurt, rice cakes and well it works with everything. Soon our new furnitures will arrive, wihoo! This move has been a very long workout, every muscle in my body is sore after all the carrying and packing. You just have to look at it as a full body workout, as simple as that haha! Hugs babes, talk later <3

7 reaktioner på “PEANUT BUTTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.